Nieuws van leden

Benieuwd naar wat er speelt bij de lokale ondernemingen? Hier vindt u nieuwsberichten die door de KOS-leden en door het bestuur aangeleverd zijn. Heeft u als KOS-lid ook een bericht dat u graag geplaatst ziet?

Goed-Werkgeverschapsprijzen

www.koskaatsheuvel.nl
Winny Hoffmann, vrouwelijke CEO van 2015, is juryvoorzitter op 13 mei 2016 in Kaatsheuvel. Zij reikt persoonlijk vier ‘goed-werkgeverschapsprijzen’ uit in het leer- en werktheater van De Zoete Citroen. Ik kan nog veel nominaties gebruiken!

De Zoete Citroen uit Kaatsheuvel staat uitgebreid stil bij de Dag van de Arbeid. Medewerkers, ex-medewerkers en werkzoekenden kunnen tot 1 mei a.s. bedrijven in vier categorieën nomineren voor goed-werkgeverschapsprijzen,
te weten: 1. vertrouwen& waardering, 2. permanente educatie, 3. waardig afscheid en 4. professionele sollicitatieprocedure.

 

Stuur voor 1 mei a.s. een mail naar judith@dezoetecitroen.nl en motiveer waarom een bepaald bedrijf in aanmerking komt voor een van deze vier goed-werkgeverschapsprijzen. 



De winnaars worden op vrijdag 13 mei 2016 bekend gemaakt door niemand minder dan Winny Hoffmann, vrouwelijke CEO van 2015.


 

 


 
www.koskaatsheuvel.nl
                                     … Lees verder
 
Terug naar boven