Nieuws van leden

Benieuwd naar wat er speelt bij de lokale ondernemingen? Hier vindt u nieuwsberichten die door de KOS-leden en door het bestuur aangeleverd zijn. Heeft u als KOS-lid ook een bericht dat u graag geplaatst ziet?

Terugblik Algemene Ledenvergadering “Meer dan sprookjes alleen”

www.koskaatsheuvel.nl
Terugblik Algemene Ledenvergadering “Meer dan sprookjes alleen”
 
Op donderdag 17 maart jongstleden vond de Algemene Ledenvergadering van onze vereniging plaats in de theaterzaal van gemeenschapshuis Het Klavier. Maar liefst 119 leden hadden zich voor deze vergadering aangemeld, waarvan 110 leden uiteindelijk ook daadwerkelijk aanwezig waren.
Na een gastvrije ontvangst in Brasserie “Bij Anton” opende voorzitter Antoine van Grinsven in de theaterzaal de vergadering, die dit keer als titel “Meer dan sprookjes alleen” had
meegekregen. In 45 minuten nam de voorzitter stap voor stap de agendapunten met ons door, waaronder het jaarverslag van de voorzitter en de secretaris, het financieel jaarverslag en het programma voor 2016. De aanwezige leden verleenden het bestuur decharge voor het gevoerde beleid en stemden in met het voorstel de contributie voor 2016 niet te verhogen.
Tijdens deze vergadering vond ook een bestuurswisseling plaats. Na een zeer verdienstelijke bestuursperiode van maar liefst 13 jaar werd afscheid genomen van bestuurslid Ank Klis en werd ingestemd met de benoeming van Tjerk van den Hout (Shoerama) tot bestuurslid van onze vereniging.
Omstreeks 21.00 uur werd de algemene ledenvergadering afgesloten en werden de aanwezige leden uitgenodigd voor het tweede, informele, gedeelte van deze avond.
Onder leiding van Carlo Bergmans van Bijzonder Bruisend en wethouders Gerard Bruijniks en Kees Grootswagers werden de leden in drie groepen rondgeleid in drie gebouwen die aan het Bruisend Dorpshart gelegen zijn. Zo werden diverse ruimten van Het Klaver bekeken, zoals de raadzaal, de kantoren van burgemeester W. Luijendijk en van de wethouders, de flex-werkplekken van de ambtenaren en de bibliotheek. Voorts werd een bezoek gebracht aan Grand-Café Du Nord, alwaar gastheer Hugo de Ruijter de leden welkom heette en hen een kijkje gunde in zijn restaurant, waar op dat moment nog volop werkzaamheden plaatsvonden. Tenslotte werd ook nog een bezoek gebracht aan de zogeheten Westwand van het Anton Pieckplein. Een medewerker van Casade gaf in de parkeergarage een korte uiteenzetting over de bouw van het complex en leidde ons rond door de zeer verrassende binnenplaats van het complex, welke in overleg met de bewoners was ingericht en zo waar was voorzien van jeu-de-boules-baan.
Na deze zeer interessante rondleiding vond de informele afsluiting plaats “Bij Anton”, alwaar nog tot in de late uurtjes werd nagepraat en geborreld.
Gezien de vele positieve en enthousiaste reacties kunnen we terugkijken op een succesvolle avond. We danken dan ook de Gemeente Loon op Zand, Bijzonder Bruisend, Grand-Café Du Nord en Casade voor hun medewerking!


 
www.koskaatsheuvel.nl
                                     … Lees verder
 
Terug naar boven