Nieuws van leden

Benieuwd naar wat er speelt bij de lokale ondernemingen? Hier vindt u nieuwsberichten die door de KOS-leden en door het bestuur aangeleverd zijn. Heeft u als KOS-lid ook een bericht dat u graag geplaatst ziet?

Uitnodiging: Finc Samen Ondernemen Sessie woendag 12 oktober 15.30 uur bij W&R Etiketten Tilburg.

door
www.koskaatsheuvel.nl
Finc organiseert haar 4e MKB-bijeenkomst bij W&R Etiketten Tilburg. Thema van deze bijeenkomst: “Innoveren en excelleren met uw bedrijf”

Honderden zo niet duizenden managementboeken zijn geschreven over innoveren en marktbewerking bij het MKB. Toch zijn wij van mening dat we u kunnen boeien met dit thema. In onze SOS-bijeenkomst geen algemeen verhaal over innovatie, maar twee korte boeiende presentaties over hoe je een innovatie-award wint en over hoe je zoveel mogelijk voordeel haalt uit innovatiesubsidies.

Programma:
  • 15.30 uur ontvangst bij W&R Etiketten in Tilburg
  • 16.00 uur opening door Edward Gaakeer (directeur Finc Accountants)
  • 16.05 uur presentatie door ondernemer Jack Willemsz (W&R Etiketten) over innoveren met etiketten
  • 16.30 uur presentatie door fiscalist Marco Leijten (Finc Accountants) over voordeel halen uit subsidieregelingen
  • 17.00 uur Borrel en rondleiding door het bedrijfpand van W&R Etiketten

Presentatie 1: Jack Willemsz, gastheer en eigenaar van W&R etiketten Jack Willemsz van W&R Etiketten geeft een korte presentatie over zijn bedrijf, over zijn manier van ondernemen en innoveren en over het winnen van de CIPPI Award, een internationale innovatieprijs van CIP4 (samenwerkingsverband in de grafische industrie). CIP4 noemde W&R een wereldleider als het gaat om innovatie in de labelindustrie. En een bedrijf dat met haar totaaloplossing standaardisering en automatisering naar het hoogste niveau heeft gebracht.

Presentatie 2: Marco Leijten, fiscalist van Finc Accountants Marco Leijten, fiscalist van Finc Accountants, geeft in een notendop weer hoe ondernemers kunnen profiteren van subsidies ter bevordering van innovatie en vernieuwing in het bedrijfsleven. De WBSO (Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk), R&D aftrek, de Innovatiebox, het Innovatiefonds MKB+ en het MIT (MKB Innovatiestimulering Topsectoren), zijn de belangrijkste innovatiesubsidies. Ontbreekt het u ook aan tijd om uit te zoeken welke voordelen u kunt halen uit deze regelingen? Marco ziet door de bomen het bos nog wél en kan als geen ander vertellen hoe u uw innovatieplannen kan realiseren met financiële steun.

Komt u ook? Meld u vandaag nog aan. Het aantal deelnemers is gezien de locatie beperkt tot maximaal 50 personen. (vol=vol)

Locatie:
Polluxstraat 15 5047 RA Tilburg
T +31 (0)13 571 23 45
W&R Etiketten is gevestigd op industrieterrein Vossenberg II aan de rand van Tilburg richting Dongen. Bedrijfsnummer 941.

 
www.koskaatsheuvel.nl
                                     … Lees verder
 
Terug naar boven