< Terug naar overzicht

2019 Eindejaarsbijeenkomst

Datum 11 - 12 dec 2019
Tijdstip 18:00 - 00:30 uur
Locatie Chalet Fontaine
2019 Eindejaarsbijeenkomst
Terugblik KOS’ bijzondere kerstfeest !
HoHoHo. Wat een warm, mooi, gezellig, swingend en bijzondere KOSie kerstfeest hebben we gehad in Chalet Fontaine op Woensdag 11 december jl. Getuige de vele foto’s die zijn gemaakt van dit spektakel die ook op facebook de ronde doen was het voor de 130 aanwezige leden een vermakelijke avond. Iedereen kon deze avond gekleed zijn zoals hij/zij dat wil met een “Touch of Christmas”.

En dit allemaal om 2019 als een bijzonder jaar af te sluiten. Een jaar met veel economische voorspoed, een Brexit die blijft hangen en nu met de laatste stemming toch wel door lijkt te gaan, een crisis op crisis met stikstof, protesten etc.
Gelukkig hebben we bij de KOS bijeenkomsten in het afgelopen jaar veel gepraat, gelachen en het leven gevierd.

Om 18:00 uur zijn we door de familie Kloot gastvrij ontvangen in het KOStelijk houten chalet. Het haardvuur brandde, de sneeuw dwarrelde rond en de glühwein deed warm zijn intrede. De eerste hapjes werden met enthousiasme onthaald. Soup, wildstoof, broodplank en nog veel meer lekkers deed de ronde. De live kerstmuziek bracht ons in warmere sferen bij de gezelligste Familie Kloot van de KOS.
Door onze gastheer Kloot zijn we om 19:00 uur uitgenodigd om naar binnen te gaan. In de warm aangeklede zaal kwam uw kleding met de “Touch of Christmas” pas tot zijn recht.
De gehele avond zijn we meegenomen in een proeverij met een keur aan diverse koude en warme gerechten, dranken en bites.
Op de tonen van de live piano muziek was er ruim gelegenheid om te dansen, te praten en te lachen. Onze gastheer Kloot verraste ons met vermakelijke spellen en verhalen. Dit alles om ons de warmste kerstfeest van 2019 te kunnen geven. De Special Guest van deze avond, Guus Meeuwis wannabee, liet ons uitbundig swingen en meezingen.
Omstreeks 23:30 uur werden we de zaal uitgeveegd en kon er nog een afzakkertje worden genoten in het Chalet.
Een pracht van een feest om op terug te kijken en een herinnering om 2019 niet meer te vergeten.
Wij, het bestuur van KOS Kaatsheuvel, wensen u heel fijne feestdagen en een sprankelende start van het jaar 2020.

Met vriendelijke groet,

Namens Bestuur KOS-Kaatsheuvel,
Antoine van Grinsven.

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Bijdrage:
  • Lid
    • € 40,-
Terug naar boven