< Terug naar overzicht
12-13apr.2018

25 jarig jubileumfeest

Datum 12-13apr.2018
Tijdstip 19:00 - 01:00 uur
Locatie Kaatsheuvel
Adres Jan de Rooijstraat
25 jarig jubileumfeest

25 jaar: de KOS gaat los!

 

In de maand april bestaat onze vereniging 25 jaar en wij willen dit zeker niet ongemerkt voorbij laten gaan! Wij nodigen u hierbij dan ook van harte uit voor ons jubileumfeest op donderdag 12 april a.s. op een unieke éénmalige pop-up locatie in het centrum van Kaatsheuvel.

 

Op dinsdag 13 april 1993 werd de Kaatsheuvelse Ondernemers Sociëteit (KOS) opgericht voor ondernemers uit Kaatsheuvel, Loon op Zand en De Moer. In de 25 jaar daarna is de KOS een ontmoetingsplaats gebleken voor de lokale ondernemers waarbij telkens het nuttige met het aangename werd verenigd.

 

Gemiddeld  telde de KOS ruim 200 leden, die elk jaar 10 bijeenkomsten konden bijwonen, waaronder bedrijvenpresentaties, nieuwjaarsrecepties en eindejaar bijeenkomsten.

In de afgelopen 25 jaar hebben we vele ondernemers mogen begroeten, bedrijfsjubilea mogen meevieren, afscheid genomen van leden en ereleden voor het leven benoemd.

 

Zo hebben we:

  • 125 bedrijven bezocht, van succesvolle Bedrijvenbeurzen met de lokale ondernemers tot bezoeken aan Tesla en DocData;

· 25 x gemoedelijke algemene ledenvergadering gehouden;

· 25 x mee gedaan aan happen, trappen, lopen en varen;

· 25 x een nieuwjaarsreceptie gehouden;

· 25 x een eindejaarsfeest gevierd;

  • 25 x een jaarlijkse uitstapje gehad.
     

Wij verwachten u op donderdag 12 april a.s. om 19.00 uur op de éénmalige, unieke pop-up locatie aan Jan de Rooijstraat 47 in Kaatsheuvel. Deze locatie is deze avond zodanig feestelijk omgetoverd, dat u zich op het Griekse eiland KOS waant. Om onze Griekse KOS-sfeer kracht bij te zetten vragen wij u zich deze avond te kleden in witte bovenkleding (shirt of blouse) en blauwe onderkleding (broek, rok, etc.).

 

Na een gastvrije ontvangst bij binnenkomst door uw voorzitter, krijgt u uw feestelijk versiersel door het bestuur omgehangen, waarmee uw outfit voor deze avond op de eigentijdse Griekse-KOS wijze zal worden verrijkt.

Voordat we de dansvloer opgaan, kunt u genieten van een groots buffet, gepresenteerd in de Griekse KOS-stijl.
Daarna wordt de feestavond geopend en vieren we met elkaar het 25-jarig jubileum van de KOS. De muziek wordt deze avond verzorgd door een live-band en een optreden van een live-artiest. Uiteraard staan we gedurende deze avond met u op feestelijke en knallende wijze stil bij ons zilveren jubileum.

 

Inschrijven?

Als bestuur zouden wij het erg leuk vinden wanneer zo veel mogelijk leden het 25-jarig jubileum van de KOS met elkaar vieren. Om deze reden hebben wij dan ook de eigen bijdrage voor deze feestavond beperkt tot een bedrag van slechts € 25,- p.p. Schrijf daarvoor uiterlijk vrijdag 9 april a.s. in via onderstaand inschrijfformulier. De eigen bijdrage wordt zoals gebruikelijk via automatische incasso geïncasseerd. Na inschrijving ontvangt u van ons per e-mail de bevestiging van uw inschrijving.

Mocht u uiteindelijk verhinderd zijn, dan zijn we genoodzaakt u toch de eigen bijdrage in rekening te brengen en de bijdrage te incasseren.

Voor deze avond wordt werkelijk alles uit de kast gehaald om het 25-jarig jubileum van de KOS op grootste wijze te vieren. Viert u het 25-jarig jubileum van de KOS met ons mee? Wij kijken uit naar uw komst.

 

 

Kaatsheuvelse Ondernemers Sociëteit

Antoine van Grinsven, voorzitter

 

*Dieetwensen kunt u mailen het gebruikelijke mailadres van KOS-Kaatsheuvel.

 


Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Bijdrage:
  • Lid
    • € 25,-
Aantal inschrijvingen: 127 (236)
Terug naar boven