< Terug naar overzicht

25 jarig jubileumfeest

Datum 12 - 13 apr 2018
Tijdstip 19:00 - 01:00 uur
Locatie Kaatsheuvel
Adres Jan de Rooijstraat
25 jarig jubileumfeest
Terugblik 25 jarig jubileumfeest: De KOS gaat los!

25 jarig jubileumfeest: De KOS gaat los!

 

Er is nog lang nagepraat over het geweldige 25-jarig jubileumfeest van de KOS.

De KOS was ook echt los op donderdag 12 april jongstleden toen maar liefst 239 leden gastvrij met een glaasje ouzo in de unieke en éénmalige pop-up feestlocatie in Griekse stijl werden onthaald door de bestuursleden. Met de unieke KOS-sjerp, die direct werd omgehangen, heeft u nadien nog een leuk aandenken aan deze geweldige mijlpaal.

In de toespraak van KOS-voorzitter Antoine van Grinsven met de woorden: “Kalo Vrady. Poso oraia eisai ekei. To KOS erchetai chalero”, werd u meegenomen in een futuristische toekomst van de KOS in 2043 (over 50 jaar) en werd er kort teruggekeken naar de oprichting van de KOS op 13 april 1993.

 

“De KOS, altijd en overal met elkaar verbonden”

 

Dat is wat de KOS voor haar leden is en in de toekomst zal zijn.

Op verzoek van enkele leden treft u hierbij de tekst van de toespraak van de voorzitter aan.

 

Vervolgens heeft u genoten van het Griekse Buffet, verzorgd door Grieks-restaurant Mykonos (Kaatsheuvel), waarna u zich in het feestgedruis met de live-band Time-Out konden begeven.
Met de komst van zanger “Alex” kwamen met zijn geweldige performance de benen van de vloer en werd er gezongen, gedanst en gehost.

 

We hebben op deze avond met u op feestelijke en knallende wijze stilgestaan bij ons zilveren jubileum. Met de tomeloze energie van de live-band is er tot in de vroege uren gefeest.

Na middernacht is het feest bruisend afgesloten en kijken we met u terug op een geweldig en memorabel 25-jarig KOS jubileumfeest.

 

 


 


Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Bijdrage:
  • Lid
    • € 25,-
Terug naar boven