< Terug naar overzicht

Algemene Ledenvergadering 'Meer dan sprookjes alleen...'

Datum 17 mrt 2016
Tijdstip 00:00 uur
Locatie Gemeenschapshuis Het Klavier
Adres Nieuwe Markt 1, Kaatsheuvel
Algemene Ledenvergadering 'Meer dan sprookjes alleen...'
Nog maar enkele maanden geleden officieel geopend, het gemeenschapshuis Het Klavier in het Bruisend Dorpshart van Kaatsheuvel. Naast de gemeente Loon op Zand, Contour De Twern en de bibliotheek zijn ook diverse verenigingen en sociaal-culturele en maatschappelijke organisaties in dit multifunctionele gebouw gehuisvest. Bovendien kent Het Klavier een heus theater! In de intieme theaterzaal kun je niet alleen terecht voor een exclusieve kunstexpositie, een muzikale voorjaarsbingo of een sprookjesachtige filmvoorstelling, maar ook voor diverse presentaties of vergaderingen. Kortom; volop beleving in Het Klavier. Op donderdag 17 maart a.s. vindt in Het Klavier de Algemene Ledenvergadering van de KOS plaats. U wordt vanaf 19.45 uur hartelijk ontvangen in de centrale hal met koffie of thee en natuurlijk iets lekkers. Om 20.00 uur start in de theaterzaal de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering, waarbij het bestuur van de KOS het gevoerde beleid van 2015 aan haar leden zal verantwoorden en uw instemming zal vragen voor haar voornemens voor 2016. Maar er is veel meer!
 
Zoals reeds is aangegeven op bijgaande agenda zijn dit jaar de heer Toni Smits (FSN) en mevrouw Ank Klis (2d studio in vorm) aftredend. Toni Smits (secretaris) stelt zich herkiesbaar, maar Ank Klis (bestuurslid) maakt haar plaats na 13 jaren vrij voor een nieuw bestuurslid. Hoewel wij haar vertrek betreuren, respecteren wij vanzelfsprekend haar besluit en bedanken wij haar voor haar jarenlange inzet! Het bestuur stelt als nieuw kandidaat-bestuurslid voor de heer Tjerk van den Hout (Shoerama), die met veel enthousiasme als bestuurslid zitting wil nemen in het bestuur. Tjerk van den Hout zal zich deze avond aan u voorstellen.
 
Na afloop van de Algemene Ledenvergadering volgt het tweede, informele, gedeelte van deze avond. Na een korte inleiding van de heer Gerard Bruijniks, wethouder van de gemeente Loon op Zand, en Carlo Bergmans, mede-eigenaar van exploitant Bijzonder Bruisend B.V., kunnen we uitgebreid kennis maken met de veelzijdigheid van het nieuwe Bruisend Dorpshart van Kaatsheuvel. Zo worden we rondgeleid in het gemeenschapshuis Het Klavier, waar we een kijkje mogen nemen in de raadszaal, de bibliotheek en diverse andere multifunctionele ruimten van dit gebouw. Ook bezoeken we Grand Café Du Nord, gevestigd in de noordwand van het bruisend dorpshart. Deze brasserie opent in april haar deuren, maar eigenaar De Ruijter biedt ons nu al de gelegenheid een kijkje te nemen in dit grand café. De heer Huub De Ruijter neemt ons mee in zijn plannen en leidt ons rond in zijn Grand Café in wording. Ook de westwand van het bruisend dorpshart zal deze avond niet onbesproken blijven!
Deze rondleiding eindigt vanzelfsprekend “bruisend” met een gezellige borrel in brasserie “Bij Anton” in gemeenschapshuis Het Klavier.
 
Uit en thuis met de voordelige KOS-taxi
De KOS-combitaxi van Taxibedrijf van den Hout brengt u naar de plaats van bestemming en weer thuis tegen een gereduceerd tarief (al vanaf €3,- per rit). Kijk hier voor de spelregels en tarieven. Reserveren van uw KOS-taxi gaat eenvoudig via deze mail. U geeft gewoon aan waar en wanneer u opgehaald en/of thuisgebracht wil worden.


 
Inschrijven?
Inspirerend, nuttig en gezellig; een avond om niet te missen! Schrijf dus uiterlijk vrijdag 11 maart a.s. in via onderstaand inschrijfformulier (eerst inloggen). Na inschrijving ontvangt u van ons per e-mail de bevestiging van uw inschrijving.
 
Wij rekening op uw inbreng en gezelligheid. Graag tot 17 maart! 

 
Kaatsheuvelse Ondernemers Sociëteit
Antoine van Grinsven, voorzitter
 
 

Terug naar boven