< Terug naar overzicht

Bedrijvenbeurs De KOS Bouw Beurs 2019.

Datum 18 apr 2019
Tijdstip 19:45 - 23:30 uur
Locatie het Klavier
Adres Anton Pieckplein
Bedrijvenbeurs De KOS Bouw Beurs 2019.
De KOS Bouw Beurs 2019.

Na de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering organiseert de KOS deze maand in samenwerking met enkele KOS-ondernemers en Praktijkschool MET een bouw gerelateerde bedrijvenbeurs, de KOS Bouw Beurs 2019.
Op donderdag 18 april a.s. wordt u in Het Klavier te Kaatsheuvel getrakteerd op een afwisselende presentatie van vijf betrokken bedrijven en een school. Op deze avond zullen deze deelnemers zich letterlijk aan u zichtbaar maken en u enthousiast vertellen waar zij in excelleren.

      

De deelnemers aan deze KOS Bouw Beurs 2019 zijn:
  • Niverbo                    Uitzendbureau/detachering   Nico Verzijl
  • Van Gorp                 Aannemersbedrijf                  Gijs van Gorp
  • MET                         Praktijkonderwijs                 Wil van Nieuwburg
  • W.I.K.                       Interieurbouw                     Deni van Wanrooij
  • Schulz                     Natuursteenspecialist           Günther Schulz
  • Bureau Broeders   Ontwerp en Bouwkunde         Bas Broeders  

Tussen 19.45 uur en 20.00 uur wordt u door KOS-voorzitter Antoine van Grinsven gastvrij ontvangen in de grote zaal van Het Klavier aan het Anton Pieckplein te Kaatsheuvel, waarbij u onder het genot van een kopje koffie of thee al kunt struinen langs de diverse stands van de betrokken deelnemers.

Aansluitend starten we met het mooie programma van deze avond en worden de eerste drie deelnemers geïnterviewd door ons bestuurslid Lucien Braat. Na een korte pauze zal de tweede groep deelnemers worden geïnterviewd, dit alles in de u bekende gemoedelijke KOS-sfeer.

Tijdens de pauze en na de laatste presentatie bent u uiteraard volop in de gelegenheid om de betrokken deelnemers vragen te stellen en verder in contact te blijven.

Omstreeks 23.30 uur zal deze KOS Bouw Beurs 2019 op traditionele en voor de KOS kenmerkende wijze worden afgesloten. Uiteraard mag u daarna Bij Anton nog verder na borrelen, waarbij de consumpties voor eigen rekening zullen komen.

Inschrijven?

Ook nieuwsgierig geworden naar de verschillende deelnemers aan de KOS Bouw Beurs 2019? Schrijf u dan uiterlijk maandag 15 april a.s. in via onderstaand inschrijfformulier (eerst inloggen). Na inschrijving ontvangt u van ons per e-mail een bevestiging van uw inschrijving.
We kijken uit naar een inspirerende en veelzijdige avond! Deze avond kunt én wilt u niet missen!


Graag tot donderdag 18 april a.s. op de KOS Bouw Beurs 2019 in Het Klavier te Kaatsheuvel!

Kaatsheuvelse Ondernemers Sociëteit
Antoine van Grinsven, voorzitter

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Terug naar boven