< Terug naar overzicht

Bedrijvenpresentatie : Exclusieve Preview AH-Gasthuisstraat en GuestHouse Hotel Kaatsheuvel voor KOS

Datum 5 jun 2018
Tijdstip 19:30 uur
Bedrijvenpresentatie : Exclusieve Preview AH-Gasthuisstraat en GuestHouse Hotel Kaatsheuvel voor KOS

Inschrijven is weer mogelijk.
Let u er alstublieft op dat het programma is gewijzigd.

De leden van de Kaatsheuvelse Ondernemers Sociƫteit (KOS) worden door de ondernemers Piet den Hartog, Jan en Janneke den Hartog, Coen Schelfhorst, Sjors Dekkers en Pascal Zijlmans uitgenodigd voor een echte sneakpreview van het imposante pand aan de Gasthuisstraat te Kaatsheuvel.

Weer een extra belevenis in Kaatsheuvel, die de gemeente Loon op Zand laat bruisen en groeien! De leden van de KOS wordt (letterlijk) een kijkje in de keuken gegund van de keuken van GuestHouse Hotel, van Albert Heijn Kaatsheuvel, van GuestHouse Hotel, van Visspeciaalzaak Dekkers en van Ambianze Bloem en Sfeer.

Unieke sneakpreview van het imposante pand aan de Gasthuisstraat te Kaatsheuvel met winkels, hotel en restaurant.
U wordt op dinsdag 5 juni aanstaande om 19.30 uur verwacht in "Het Klavier" te Kaatsheuvel. Vanzelfsprekend zal bij deze ontvangst vastgoedeigenaar Piet den Hartog als trouw lid van de KOS aanwezig zijn.
Het startsein voor deze sneakpreview wordt omstreeks 20.00 uur gegeven door de voorzitter van de KOS, waarna de gastheren van deze avond u zullen meenemen.

Aansluitend zult u in verschillende groepen vertrekken richting het pand aan de Gasthuisstraat waar u wordt rondgeleid, waarbij u alle details te zien zult krijgen van de nieuwe Albert Heijn, van het GuestHouse Hotel inclusief de kamers, van de unieke daktuin en van de specialiteitenwinkels van Ambianze en Visspeciaalzaak Dekkers. Tijdens deze sneakpreview zal er nog flink gewerkt worden in het hotel, het restaurant en de winkels om alles op tijd klaar te hebben voor de Grande Opening op 7 juni aanstaande.

Na afloop van de rondleiding wordt u door onze gastheren van deze avond van harte uitgenodigd om bij het Klavier een borrel te drinken op het toekomstige succes en een hapje te genieten, waarbij we met elkaar naar de presentaties kijken en vanzelfsprekend zullen napraten over al het moois we deze avond hebben mogen aanschouwen. Om 23.00 uur zal deze bedrijvenpresentatie worden afgesloten, zodat de resterende uren kunnen worden gebruikt voor de voorbereiding van de Grande Opening op donderdag 7 juni aanstaande om 11.00 uur.

Inschrijven?
Nieuwsgierig geworden? Schrijf dan uiterlijk dinsdag 29 mei aanstaande in via onderstaand inschrijfformulier. Na inschrijving ontvangt u van ons per e-mail de bevestiging van uw inschrijving.

Graag tot 5 juni aanstaande bij AH Gasthuisstraat, GuestHouse Hotel en speciaalzaken Ambianze en Visspeciaalzaak Dekkers.

Kaatsheuvelse Ondernemers Sociƫteit
Antoine van Grinsven, voorzitter

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Terug naar boven