< Terug naar overzicht

Bedrijvenpresentatie Ambianze

Datum 16 nov 2017
Tijdstip 19:45 uur
Locatie Het Klavier/Ambianze Hoofdstraat 87 te Kaatsheuvel
Bedrijvenpresentatie Ambianze

Bedrijfspresentatie: AmbianZe

 

“Emotie en Beleving met stijlvolle bloemen”

 

Pascal Zijlmans heeft al een lange tijd de wens om een presentatie te houden voor de leden van de KOS. 

Deze altijd enthousiaste ondernemer heeft op donderdag 16 november aanstaande met zijn team een werkelijk prachtige presentatie voorbereid. 

 

Naast de eigen presentatie zijn vele leveranciers uit de bloemenbranche bereid gevonden om samen met Pascal eens goed uit te pakken.

 

U wordt op donderdag 16 november 2017 tussen 19.45 en 20.00 uur door Pascal welkom geheten Bij Anton aan het Anton Pieckplein te Kaatsheuvel.

Om 20.00 uur vangt deze bedrijvenpresentatie aan met een voor deze gelegenheid gemaakte presentatie, welke wordt vertoond in Het Theater van het Klavier. Tijdens deze presentatie wordt u door Pascal meegenomen in de wondere wereld van Bloemen en Sfeer en krijgt u een uitleg over de werkwijze van Flora.nl. 

Na een korte pauze wordt u verrast met de tweede presentatie. AmbianZeweet elke particuliere of zakelijk ruimte met zijn creaties om te toveren tot een ruimte waarin Emotie en Beleving echt bij elkaar komen.

Na afloop van deze presentaties en kennismaking met diverse leveranciers bent u aansluitend van harte welkom in de winkel van AmbianZe aan de Hoofdstraat 87 in Kaatsheuvel om verdere inspiratie op te doen. Een groot gedeelte van de winkel is dan al voorzien van de nieuwste kerstdecoraties. Op deze locatie is er vanzelfsprekend ook voldoende gelegenheid om alle sfeerimpressies en opgedane kennis met elkaar te delen, zulks onder het genot van een hapje en een drankje. Omstreeks 23:30 uur zal deze bedrijvenpresentatie worden afgesloten, de volgende dag dient de winkel immers weer tot in de puntjes verzorgd te zijn, zoals we dat van AmbianZe gewend zijn.

Inschrijven?
Bent u nieuwsgierig naar deze boeiende en afwisselende bedrijvenpresentatie van Ambianze? Schrijf u dan uiterlijk maandag 13 november a.s. in via onderstaand inschrijfformulier (eerst inloggen). Na inschrijving ontvangt u van ons per e-mail de bevestiging van uw inschrijving.
 

We kijken uit naar een b(l)oeiende en sfeervolle avond!
Graag tot 16 november a.s. bij AmbianZe bloem en sfeer.

 

 

Kaatsheuvelse Ondernemers Sociëteit
Antoine van Grinsven, voorzitter 
 

 

 

 


Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Terug naar boven