< Terug naar overzicht

Bedrijvenpresentatie Barbecue en Catering Joost Donders

Datum 22 feb 2018
Tijdstip 19:45 uur
Locatie Nieuwe bedrijfslocatie Joost Donders
Adres Andorrastraat 1, Kaatsheuvel
Website bekijken
Bedrijvenpresentatie Barbecue en Catering Joost Donders

Joost Donders, Donders Goed !

 

Na een zeer drukbezochte en gezellige nieuwjaarsreceptie in Restaurant De Molen vindt deze maand de eerste KOS-bedrijvenpresentatie van 2018 plaats. Op donderdag 22 februari a.s. zijn we namelijk te gast bij Barbecue en Catering Joost Donders/Suwi Verhuur in hun nieuwe bedrijfspand aan de Andorrastraat 1 in Kaatsheuvel, welk bedrijfspand deze avond eveneens officieel zal worden geopend. Voor deze bedrijvenpresentatie heeft Joost Donders niet alleen ons, leden van de KOS, uitgenodigd, maar ook zijn zakelijke relaties.

Wie kent Joost Donders niet? Van kleine cateraar tot de bekendste barbecue- en buffetspecialist van de regio. Zo kun je de groei van Barbecue en Catering Joost Donders het beste in één regel omschrijven. Samen met zijn vrouw Jannie begon hij eind jaren negentig in Kaatsheuvel met een simpel koud en warm buffet voor particulieren. De gediplomeerde slager had echter meer in zijn mars. Joost wilde geen voorverpakt vlees aanbieden, dus begon hij een eigen slagerij; dagelijks is hij daar aan het werk.

 

Ook de standaard smaken bevielen hem niet. Hij wilde zich onderscheiden. Met zijn ervaring als slager ontwikkelde hij zijn eigen marinades en kruidenmengsels. Bij het proeven van het vlees lik je daarom het liefst je vingers er bij af. Naast het brede aanbod aan versproducten, levert Barbecue en Catering Joost Donders barbecues, wokpannen en grills.

 

Door de groei van de afgelopen jaren was verhuizen noodzakelijk, waarna in de Andorrastraat een mooi en functioneel bedrijfspand is gebouwd. In dit bedrijfspand zijn alle onderdelen van de onderneming ondergebracht en worden alle producten vers bereid.

 

Particuliere gebruikers, maar ook verenigingen en bedrijven behoren al jaren tot zijn vaste klantenkring. Daar waar de barbecues overuren draaien in de zomer, zijn de stamppotbuffetten in de winter een veel gevraagd Donders Goed Product: Ambacht, traditie en Brabantse gemoedelijkheid. Daarnaast is onlangs Suwi Verhuur als onderdeel van Barbecue en Catering Joost Donders in het leven geroepen, waar u alles op het gebied van catering kunt huren.

 

Wij worden op donderdag 22 februari 2018 tussen 19.45 en 20.00 uur hartelijk ontvangen door onze gastheer en gastvrouw Joost en Jannie Donders aan de Andorrastraat 1 in Kaatsheuvel.

Na een introductie van Joost Donders kunt u zich vrij door het nieuwe bedrijfspand met de hierbij geplaatste tent begeven onder het genot van een hapje en een drankje. Ondertussen is er vanzelfsprekend voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen. Omstreeks 23.30 uur zal onze voorzitter deze bedrijvenpresentatie voor de KOS-leden formeel afsluiten.

 

Inschrijven?

Nieuwsgierig geworden naar de bedrijfsactiviteiten van Barbecue en Catering Joost Donders/Suwi verhuur? Schrijf u dan uiterlijk 16 februari a.s. in via onderstaand inschrijfformulier (eerst inloggen). Na inschrijving ontvangt u van ons per e-mail een bevestiging van uw inschrijving.

We kijken uit naar een boeiende en veelzijdige avond! Graag tot donderdag 22 februari a.s. bij Barbecue en Catering Joost Donders/Suwi Verhuur!

 

Kaatsheuvelse Ondernemers Sociëteit

Antoine van Grinsven, voorzitter


Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Terug naar boven