< Terug naar overzicht

Bedrijvenpresentatie Juritex

Datum 24 okt 2019
Tijdstip 19:45 uur
Locatie Ierlandstraat 15, Kaatsheuvel
Website bekijken
Maximaal aantal deelnemers 126
Bedrijvenpresentatie Juritex
 

Het maximum aantal inschrijvingen is inmiddels bereikt. Inschrijven voor deze bedrijvenpresentatie is dus helaas NIET meer mogelijk!

U kunt zich nog wel op een reservelijst laten plaatsen door een emailbericht te sturen naar bestuur@koskaatsheuvel.nl
Graag daarbij aangeven of u al dan niet met een introduce aanwezig wenst te zijn.De geheimen van JURITEX,

We kennen allemaal de naam van het bedrijf en velen van ons rijden er dagelijks langs. Het bedrijf JURITEX, sinds kort gevestigd aan de rand van het bedrijvenpark van Kaatsheuvel. En toch hebben velen van ons geen idee wat JURITEX nu precies doet.

Na de enerverende bedrijvenpresentatie van onze gastheer van deze avond, Jurgen Verhoeven, zullen wij verbaasd zijn over de diverse producten die zijn bedrijf met de hoogste kwaliteit maakt en internationaal worden uitgeleverd. Minstens zeven uren per dag kunnen wij met zijn producten in aanraking komen…….

Het bedrijf JURITEX: JU (Jurgen) RI (Ria, moeder van Jurgen) TEX (textiel) is in 1976 als agenturenhandel opgericht door de vader van Jurgen. In 1998 is Jurgen in het bedrijf van zijn vader gaan werken, waarna hij het bedrijf in 2004 heeft overgenomen en innovatieve producten heeft toegevoegd aan het assortiment. Met name de automotive heeft zijn weg naar JURITEX gevonden. Daarnaast maakt het bedrijf in kleinere oplages bijzondere producten, er worden zelfs koninklijke producten gemaakt.

We zijn dan ook erg blij dat onze gastheer Jurgen Verhoeven ons op donderdag 24 oktober a.s. wil ontvangen voor een verrassende bedrijvenpresentatie in zijn nieuwe bedrijfspand. Tussen 19.45 en 20.00 uur opent onze gastheer zijn deuren aan de Ierlandstraat 15 te Kaatsheuvel.

Na de gastvrije ontvangst zal Jurgen ons zijn bedrijf tonen en presenteren welke producten hij met zijn team van 11 personen maakt. Na deze presentatie volgt een groepsgewijze rondleiding in de productiehal van JURITEX. Speciaal voor deze avond zijn de medewerkers van JURITEX aan het werk aan de verschillende machines.

Omstreeks 23.00 uur wordt deze bedrijvenpresentatie op passende en traditionele KOS-wijze afgesloten door onze voorzitter, Antoine van Grinsven.

Inschrijven?
Wilt u deze bedrijvenpresentatie van JURITEX niet missen? Schrijf u dan uiterlijk vrijdag 18 oktober a.s. in via onderstaand inschrijfformulier. Na inschrijving ontvangt u van ons per e-mail een bevestiging van uw inschrijving.

Let op!
Voor deze bedrijvenpresentatie geldt een absoluut maximum van 100 deelnemers. De inschrijvingen worden om die reden op volgorde van binnenkomst genoteerd zodat alleen de eerste 100 inschrijvers aanwezig kunnen zijn.

Wij willen u dan ook vragen zeer zorgvuldig met het aanmelden voor deze bedrijvenpresentatie om te gaan. Komt u altijd met een vaste introducé, dan bent u vanzelfsprekend samen van harte welkom! Mocht deze vaste introducé verhinderd zijn, geef u zich dit keer dan alleen op (en dus niet een goede bekende of andere ondernemer die geen lid is van onze vereniging).

Heeft u zich in eerste instantie aangemeld maar bent u later toch verhinderd? Geef het alstublieft zo spoedig mogelijk aan het bestuur door!
Alleen op deze manier kunnen we zo veel mogelijk KOS-leden de gelegenheid geven deze bedrijvenpresentatie bij te wonen.
Wij danken u bij voorbaat hartelijk voor uw medewerking!

Ook nieuwsgierig naar de geheimen van JURITEX?
Wij zien u graag op donderdag 24 oktober a.s. aan de van Ierlandstraat 15 in Kaatsheuvel.

Kaatsheuvelse Ondernemers Sociëteit
Antoine van Grinsven, voorzitter

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Terug naar boven