< Terug naar overzicht

Bedrijvenpresentatie Luxx Beauty Lounge

Datum 15 jun 2017
Tijdstip 20:00 uur
Locatie Sprang-Capelle
Adres Tinus van der Sijdestraat 20
Website bekijken
Bedrijvenpresentatie Luxx Beauty Lounge
Terugblik Bedrijvenpresentatie Luxx Beauty Lounge

Terugblik bedrijvenpresentatie LUXX Beauty Lounge

 

Een verrassende metamorfose voor hem en haarwas het zeker!

Verrassend veel mannelijke leden van de KOS hebben zich op donderdag 15 juni jongstleden bij LUXX Beauty Lounge laten voorlichten op het gebied van schoonheid, gezondheid, sporten, anti-aging, afslanken en life-style.

 

Na een gastvrij ontvangst heette eigenaresse Nienke Niemeijer de 90 aanwezige KOS-leden van harte welkom in de centrale ontvangstruimte van haar éénjarige onderneming LUXX Beauty Lounge.

 

Onder begeleiding van Nienke en enkele KOS-bestuursleden werden de aanwezige leden rondgeleid en werden presentaties bijgewoond van een aantal specialisten die in het bedrijfspand van LUXX Beauty Lounge zijn gehuisvest. Een uniek concept in Nederland!

 

Ingedeeld in groepen, is er kennis gemaakt met de navolgende behandelingen:

  • Hair Salon met Energy Code Mapping: revolutionaire haarverzorging met een individueel haarenergieprofiel; Hier is vooral de unieke kleuranalyse getoond.
  • Cosmetische geneeskunde: Een relaxte uitleg over Botox, Fillers, Liquid Facelifts etc. voor diegene die al mooi zijn en nog mooier willen worden.
  • Permanente Make-up:Da gaet er dus nie mer af”; Nou, dat is dus toch wat anders door het gebruik van speciale inktpoeder. Na 12 maanden is een herbehandeling nodig door de natuurlijke vervaging van deze Make-up.
  • Endermologie: Anti-aging, afslanken en een strakke huid; Vele vragen werden gesteld over het doel, gebruik en speciale doeleinden.
  • Bodytec Speedfitness met Electro Muscle Stimulation: Nienke legde onder meer uit dat onder begeleiding van een personal coach tijdens één training van 20 minuten meer resultaat wordt behaald dan tijdens meerdere conventionele trainingen in de sportschool of thuis.

Verrassend en meldenswaardig: enkele KOS-dames waren erg geïnteresseerd naar de werking van six-pack-training. Een enkele wederhelft had al wel door dat in dit geval geen pack van 6 blikjes werd bedoeld!

Naar verluidt hebben diverse geïnteresseerden zich voor een vervolgafspraak gemeld. De gemeente Loon op Zand wordt op deze manier weer een stukje mooier.

 

Na afloop van deze uitgebreide en boeiende rondleiding in LUXX Beauty Lounge werd er met een hapje en een drankje nog gezellig na geborreld. Daarbij werden de leden van de KOS door Nienke nog verrast met een loterij, waarmee een 9-tal behandelingen werden gewonnen.
Deze bedrijvenpresentatie werd op gebruikelijke wijze afgesloten met een dankwoord van onze voorzitter Antoine van Grinsven onder overhandiging van het KOS-beeldje.

 


Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Terug naar boven