< Terug naar overzicht

Bedrijvenpresentatie Nieuw hoofdkantoor Rabobank De Langstraat

Datum 20 apr 2017
Tijdstip 19:45 uur
Locatie Waalwijk
Adres Taxandriaweg 8
Bedrijvenpresentatie Nieuw hoofdkantoor Rabobank De Langstraat
Klaar voor de toekomst!
 
Nog maar amper een jaar geleden werd de symbolische eerste paal geslagen van het nieuwe hoofdkantoor van de Rabobank De Langstraat. 
Dit nieuwe hoofdkantoor is onlangs opgeleverd en bestaat uit een vierkant gebouw met vier verdiepingen. Op de begane grond is de parkeerlaag gesitueerd, terwijl op de eerste tot en met de derde verdieping kantoorruimten zijn gerealiseerd, die door middel van een vide in open verbinding met elkaar staan. De eerste verdieping heeft een grotendeels open gevel waardoor een voor het publiek transparant gebouw is gerealiseerd; op deze verdieping is tevens een ontmoetingsplek gecreëerd, waar werknemers en klanten elkaar op een relaxte manier kunnen ontmoeten.
 
Rabobank De Langstraat laat de leden van de Kaatsheuvelse Ondernemers Sociëteit (KOS) graag met haar nieuwe hoofdkantoor kennismaken en verwelkomt u dan ook van harte op donderdag 20 april aanstaande tussen 19.45 uur en 20.00 uur aan de Taxandriaweg 8 te Waalwijk.
 
Zij vertellen u deze avond graag meer over hun nieuwe hoofdkantoor en hun dienstverlening in een veranderende financiële wereld. Zo hoort u de visie van de architect, wordt u meegenomen door het kantoorpand en maakt u kennis met het nieuwe zogeheten “RegioLab”. Daarnaast brengen zij u als ondernemer uit de Langstraat graag op de hoogte van het nieuwe financieren en de veranderende wetgeving rondom enerzijds het pensioen in eigen beheer en anderzijds het verzuim van werknemers.
Na afloop van deze uitgebreide kennismaking is er in de ontmoetingsruimte voldoende gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen over hetgeen we deze avond hebben gezien en gehoord, dit alles onder het genot van een hapje en een drankje.
 
Inschrijven?
Maakt u graag kennis met het nieuwe hoofdkantoor van Rabobank De Langstraat en bent u benieuwd of zij klaar zijn voor de toekomst? Schrijf u dan uiterlijk vrijdag 14 april a.s. in via onderstaand inschrijfformulier (eerst inloggen). Na inschrijving ontvangt u van ons per e-mail de bevestiging van uw inschrijving.
 
Rabobank De Langstraat opent graag voor u haar deuren en rekent dan ook op uw komst.
Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid op het parkeerterrein aan de Taxandriaweg, naast het stadhuis van de gemeente Waalwijk.Graag tot donderdag 20 april a.s. bij Rabobank De Langstraat aan de Taxandriaweg 8 te Waalwijk.
 
Kaatsheuvelse Ondernemers Sociëteit
Antoine van Grinsven, voorzitter
 
 
 

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Terug naar boven