< Terug naar overzicht

Bedrijvenpresentatie The Fire Station

Datum 20 jun 2019
Tijdstip 19:45 - 23:00 uur
Locatie Anton Pieckplein 117a, Kaatsheuvel
Website bekijken
Maximaal aantal deelnemers 115
Bedrijvenpresentatie The Fire Station

Zinnenprikkelende KAMADO’s @ THE FIRE STATION

 

Wie kent het gebouw niet? De oude brandweerkazerne aan de voormalige Nieuwe Markt in Kaatsheuvel die de afgelopen jaren steeds meer in verval raakte. Hoe geweldig is het dan ook dat met de nieuwbouw aan het Anton Pieckplein de oude brandweerkazerne in zijn oude allure is hersteld en is behouden voor de volgende generaties én voor gepassioneerde ondernemers.
 

Zo ook voor ondernemer Kamiel van Riel, die in dit pand een bijzonder concept heeft geopend: The Fire Station – BBQ Shop & Experience met als kernwaarden: Zien, Voelen, Proeven, Ervaren.

Deze gepassioneerde ondernemer met bourgondische inslag nodigt u, samen met zijn partner Lies Hamers, uit om dit BBQ-concept te ervaren. Na weken van verbouwen, opbouwen en bijbouwen is The Fire Station zover om zijn geheimen aan de leden van de KOS prijs te geven.

 

Op donderdag 20 juni a.s opent The Fire Station van 19.45 uur tot 23.00 uur haar deuren om u gastvrij te ontvangen. Gastheer Kamiel van Riel zal u tussen 19.45 uur en 20.00 uur ontvangen in zijn BBQ-Shop aan het Anton Pieckplein 117A te Kaatsheuvel.

De entree voor deze avond is de zij-ingang aan de rechterzijde van het gebouw (brandgang).

 

In dit sfeervolle pand wordt u gastvrij onthaald op de heerlijke geuren die uit de zogenaamde kamado BBQ’s (keramische BBQ’s) zullen opstijgen en uw zintuigen zullen prikkelen. U wordt in eerste instantie uitgedaagd om uw proefpapillen nog even te beteugelen. Onder het genot van een kop koffie of thee op het buitenterras kunt u de BBQ sfeer al proeven en de BBQ’s al zien. Neem voor deze gelegenheid wel even een jasje mee als het weer niet zo warm is. Binnen is er mogelijk niet voldoende ruimte om alle KOS-leden te ontvangen.

 

In de winkel zal Kamiel u deze avond meenemen in zijn verhaal over de totstandkoming van The Fire Station en zijn passie voor koken op echt vuur; Kamiel heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt! Natuurlijk zal hij u ook de verschillende merken kamado’s presenteren. De wachtende gasten worden op het buitenterras onthaald op een kleine proeverij van gerechtjes die ter plaatse worden bereid. Proef ook de verschillende bijpassende sausen, een lust voor de tong! Uiteraard wordt er ook een drankje geschonken.

 

Omstreeks 23.00 uur wordt deze bedrijvenpresentatie op passende en traditionele wijze afgesloten door onze voorzitter Antoine van Grinsven.

 

Inschrijven?
Wilt u deze bedrijfspresentatie van The Fire Station niet missen? Schrijf u dan uiterlijk maandag 17 juni a.s. in via onderstaand inschrijfformulier. Na inschrijving ontvangt u van ons per e-mail een bevestiging van uw inschrijving.

Op loopafstand van de Fire Station is er voldoende gelegenheid om uw auto te parkeren op de aanwezige parkeervakken. Met de fiets kunt u tot de voordeur parkeren.

 

 

 

Let op!

Vanwege de oppervlakte van het pand geldt voor deze bedrijvenpresentatie een absoluut maximum van 100 deelnemers. De inschrijvingen worden om die reden op volgorde van binnenkomst genoteerd zodat alleen de eerste 100 inschrijvers aanwezig kunnen zijn.

 

Wij willen u dan ook vragen zeer zorgvuldig met het aanmelden voor deze bedrijvenpresentatie om te gaan. Komt u altijd met een vaste introducé, dan bent u vanzelfsprekend samen van harte welkom! Mocht deze vaste introducé verhinderd zijn, geef u zich dit keer dan alleen op (en dus niet een goede bekende of andere ondernemer die geen lid is van onze vereniging).

 

Heeft u zich in eerste instantie aangemeld maar bent u later toch verhinderd? Geef het alstublieft zo spoedig mogelijk aan het bestuur door! Alleen op deze manier kunnen we zo veel mogelijk KOS-leden de gelegenheid geven deze bedrijvenpresentatie bij te wonen.

Wij danken u bij voorbaat hartelijk voor uw medewerking!

 

Wij kijken uit naar een zinnenprikkelende avond! Graag tot donderdag 20 juni a.s. bij The Fire Station – BBQ Shop & Experience aan het Anton Pieckplein in Kaatsheuvel.

 

Kaatsheuvelse Ondernemers Sociëteit

Antoine van Grinsven, voorzitter

 

 

 

 

 

 

 


 

 


Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Terug naar boven