< Terug naar overzicht

Bedrijvenpresentatie Truckland Tilburg

Datum 24 mei 2018
Tijdstip 19:45 uur
Locatie Truckland Tilburg
Adres Nieuwe Atelierstraat 19 te Berkel-Enschot(Tilburg)
Website bekijken
Bedrijvenpresentatie Truckland Tilburg

Truckland, volop in beweging!

 

Samen verbinden, zowel in de logistiek als ondernemers onderling, dat is volgens Peter Boor van Truckland Tilburg één van zijn belangrijkste drijfveren van ondernemen.

 

Na het zeer geslaagde KOS-jubileumfeest vindt deze maand de bedrijvenpresentatie bij Truckland Tilburg plaats. U wordt op donderdag 24 mei 2018 tussen 19.45 en 20.00 uur gastvrij ontvangen door onze gastheer van deze avond, de heer Peter Boor, directeur van Truckland vestiging Tilburg, gevestigd aan de Nieuwe Atelierstraat 19 in Berkel Enschot (Tilburg).

Truckland is een begrip binnen de markt voor bedrijfsvoertuigen; zij is de grootste DAF-dealer van Nederland. Wist u dat 1 op de 3 vrachtwagens een DAF-vrachtwagen is! Naast DAF-dealer is Truckland voor Fiat-bedrijfswagens ook de meest professionele dealer van Nederland.

Met een breed geografisch netwerk van vestigingen richt Truckland zich op de levering en het onderhoud van bedrijfsvoertuigen en alles wat daarmee verwant is. Het gehele bedrijfswagenprogramma wordt door Truckland aangeboden. Van nieuw tot gebruikt met het bijbehorend vakkundig onderhoud en herstel.

 

Truckland Tilburg is één van de 14 vestigingen van Truckland in Nederland, België en Spanje. In Tilburg zijn 45 medewerkers werkzaam om de vrachtwagen of kleinere bedrijfswagen voor het MKB op maat te leveren en door goed onderhoud in conditie te houden. Truckland levert bedrijfswagens aan een groot aantal ondernemers uit onze regio. Tijdens deze avond presenteren dan ook enkele leden van de KOS-Kaatsheuvel hun bedrijfswagen, die naar tevredenheid door Truckland zijn afgeleverd en worden onderhouden. Samen verbinden geeft elkaar de ruimte om te ondernemen.

 

Na de presentatie van Peter Boor over Truckland en de Tilburgse vestiging in het bijzonder, wordt u in kleine groepen rondgeleid door het bedrijfspand, een duurzaam en modern pand wat past in de huidige tijd. Denk daarbij onder andere aan de energiezuinige vloerverwarming om een goed werkklimaat te creëren. Uiteraard zijn er nog meer toepassingen aangebracht die door Peter Boor in zijn presentatie zullen worden toegelicht. Vanzelfsprekend is er deze avond voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen. Aansluitend aan de rondleiding kunt u met de andere KOS-leden van gedachten wisselen over hetgeen we deze avond hebben gezien en gehoord, dit alles onder het genot van een hapje en een drankje, verzorgd door Joost Donders.

 

Inschrijven?

Ook nieuwsgierig geworden naar de bedrijfsactiviteiten van Truckland Tilburg? Schrijf u dan uiterlijk 18 mei  a.s. in via onderstaand inschrijfformulier. Na inschrijving ontvangt u van ons per e-mail een bevestiging van uw inschrijving.

 

Truckland Tilburg opent graag voor u haar deuren en rekent dan ook op uw komst. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid op eigen terrein. Wij kijken uit naar een boeiende en veelzijdige avond! Graag tot donderdag 24 mei a.s. bij Truckland Tilburg aan de Nieuwe Atelierstraat 19 in Berkel-Enschot (Tilburg)!

 

Kaatsheuvelse Ondernemers Sociëteit

Antoine van Grinsven, voorzitter


Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Terug naar boven