< Terug naar overzicht

Bedrijvenpresentatie Van Krieken Koffie

Datum 20 feb 2020
Tijdstip 19:30 uur
Locatie Van Krieken
Adres Nies van der Schansstraat 9, Sprang-Capelle
Website bekijken
Maximaal aantal deelnemers 150
Bedrijvenpresentatie Van Krieken Koffie
20 jaar van Krieken Koffieservice

Menigeen start er zijn dag mee. KOFFIE. De beste startup voor mens en bedrijf. Een goede koffie maakt het leven nét wat aangenamer.

Sinds het millennium is Andrew van Krieken (1972) in de weer met koffie en heeft hij zijn bedrijf laten groeien tot een totaalleverancier van koffie tot thee en van koffiemachines tot disposables. Samen met zijn team levert hij een totaal concept, waarbij service in gemak hoog in het vaandel staat.
Inmiddels is een bakkie doen gegroeid naar een ware lifestyle. Trendy in een koffietent maar ook op de zaak of lekker thuis. De Italiaanse sferen van een latte tot een espresso, van verse gemalen bonen tot een decafé.
Dit alles maakt dat Van Krieken zijn 20-jarig jubileum in Italiaanse sferen met de leden van de KOS wil vieren. Koffie verbroedert, dat weten we allemaal. Onze gastheer heeft naast KOS dan ook enkele andere serviceclubs uit onze regio uitgenodigd evenals een aantal leveranciers.
Andrew van Krieken ontvangt ons van harte met passie op donderdag 20 februari a.s. tussen 19.30 en 20.00 uur aan de Nies van der Schansstraat 9 in Sprang-Capelle.
Om 20.00 uur opent onze gastheer deze jubileumavond en neemt hij ons mee in een korte presentatie van zijn bedrijf. Na deze presentatie wordt deze avond in toepasselijke Italiaanse sferen voortgezet, waarbij u de gelegenheid krijgt tot het volgen van workshops op het gebied van koffie en thee.
Uiteraard zal een traditioneel dankwoord van onze voorzitter deze avond niet ontbreken. Omstreeks 00.00 uur wordt deze feestelijke bedrijvenpresentatie afgesloten.

Inschrijven?
Wilt u deze jubileumavond van Van Krieken Koffieservice niet missen? Schrijf u dan uiterlijk maandag 17 februari a.s. in via onderstaand inschrijfformulier. Na inschrijving ontvangt u van ons per e-mail een bevestiging van uw inschrijving.
Er is voldoende gelegenheid om uw auto te parkeren in de omgeving van het bedrijf. Komt u op de fiets? Dan kunt u bij de voordeur parkeren.

Let op!
Voor deze bedrijvenpresentatie geldt een absoluut maximum van 100 deelnemers. De inschrijvingen worden om die reden op volgorde van binnenkomst genoteerd zodat alleen de eerste 100 inschrijvers aanwezig kunnen zijn.

Wij willen u dan ook vragen zeer zorgvuldig met het aanmelden voor deze bedrijvenpresentatie om te gaan. Komt u altijd met een vaste introducé, dan bent u vanzelfsprekend samen van harte welkom! Mocht deze vaste introducé verhinderd zijn, geef u zich dit keer dan alleen op (en dus niet een goede bekende of andere ondernemer die geen lid is van onze vereniging).

Heeft u zich in eerste instantie aangemeld maar bent u later toch verhinderd? Geef het alstublieft zo spoedig mogelijk aan het bestuur door! Alleen op deze manier kunnen we zo veel mogelijk KOS-leden de gelegenheid geven deze bedrijvenpresentatie bij te wonen.
Wij danken u bij voorbaat hartelijk voor uw medewerking!

Wilt u ook van Krieken Koffieservice feliciteren met hun 20-jarig jubileum? Wij zien u graag op donderdag 20 februari a.s. bij Van Krieken Koffieservice aan de Nies van der Schansstraat 9 in Sprang-Capelle!

Kaatsheuvelse Ondernemers Sociëteit
Antoine van Grinsven, voorzitter

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Terug naar boven