< Terug naar overzicht

Bedrijvenpresentatie Vidiled

Datum 18 okt 2018
Tijdstip 19:45 uur
Locatie Vidiled Kaatsheuvel
Adres Belgiëstraat 6B te Kaatsheuvel
Website bekijken
Bedrijvenpresentatie Vidiled
VIDILED: Show’s your message to the World & Led’s Party

Wat een treffende beschrijving van de bedrijvenpresentatie van Vidiled.

Ruim 160 KOS-leden zijn  warm welkom geheten door onze gastheren van deze avond, Toni Smits en Freek Luijben die de rode loper deze avond voor u hadden uitgelegd.

Want Vidiled bestaat 10 jaar en dat is door de eigenaren Freek Luijben en Toni Smits samen met u groots gevierd!

Om 20.30 uur zijn de KOS-leden verrast met de spectaculaire VIDILED openingsshow waarbij licht, geluid en show op elkaar zijn afgestemd en is ondersteund door de dansers van Family-fit. Eenieder heeft met stijgende waardering en verwondering hiervan genoten.

De presentatie van Toni en Freek gaf een inzicht en overzicht van de diverse beeldbepalende mogelijkheden. Vidiled is een dynamische en servicegerichte onderneming die ernaar streeft om samen met haar klant tot de ideale oplossing te komen op het gebied van elektronische informatiedisplays. De bedrijfsvoering van Vidiled is zo ingericht dat zij elke visuele wens in vervulling kan laten gaan.

Vidiled onderscheidt zich op vele fronten. Zo ontwikkelen zij niet alleen producten, maar ook conceptmatig zijn zij vooruitstrevend en innovatief. Denk daarbij aan Virtual Reality, The Wayfinder , live cameraregie: kenteken herkenning met een warm welkom, en nog veel meer….. .

Ieder project even bijzonder en dat zie je in het WOW-effect wat zij creëren. Samen met hun opdrachtgevers voert Vidiled het projectmanagement uit en zorgt voor het ultieme resultaat.

Waar je in de omgeving van Kaatsheuvel ook kijkt, u ziet de LED-schermen van Vidiled in vele soorten en maten zoals bij Van Haren, Piet Klerkx en Novomatic. Ook bij diverse evenementen zoals Santa Run, 80 van de Langstraat, Ten Miles, et cetera ziet u de LED-schermen van Vidiled.

Grote events worden prachtig en professioneel uitgelicht zoals bij Tractor Pulling Made of het grootse Fairytale Kaatsheuvel en nog veel meer…

U werd meegenomen in de wondere wereld van Virtual Reality en zijn de toekomstmogelijkheden hiervan aan u uitgelegd. Enkelen hebben deze virtuele wereld mogen ervaren, werden er sneeuwballen gegooid, de Way-finder getoond en durfde menigeen de virtuele loopplank niet op. Een terechte “mind-fuck”.

                                                                                                                                                           
Uw gastheren Toni en Freek trakteerden de KOS-leden op een avond met beeld. muziek, dans en gesprek tussen de leden onderling. Ondersteund met de nodige versnaperingen om de kelen te smeren en enthousiast elkaar te ontmoeten blikken we warm terug op wat er beeld bepalend op deze avond  beleefd is.
 

Kaatsheuvelse Ondernemers Sociëteit

Antoine van Grinsven, voorzitter

 

 

 

 


Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Terug naar boven