< Terug naar overzicht

Bedrijvenpresentatie WIK Interieurbouw

Datum 28 nov 2019
Tijdstip 19:30 - 23:00 uur
Locatie Hoofdstraat 96, Kaatsheuvel
Bedrijvenpresentatie WIK Interieurbouw
WIK Interieurbouw: “al het goede in drieën”

Met haar 75-jarig jubileum is WIK één van de oudste bedrijven in de gemeente Loon op Zand. Al drie generaties lang zijn de Van Wanrooy’s de drijvende krachten achter WIK Interieurbouw B.V.

De presentatie van WIK tijdens de KOS-bedrijvenbeurs in het Klavier is voor onze gastheren Deni en Wilfried van Wanrooy de opmaat geweest om de KOS-leden uit te nodigen in het eigen bedrijf. Met de eerste presentatie van WIK voor de KOS in 1997 wordt dit de derde kennismaking en presentatie op rij.
WIK staat voor Wanrooy Interieurbouw Kaatsheuvel dat op 1 december 1944 door de opa van Deni en Wilfried, Pierre van Wanrooy, als meubelmakerij is gestart. Sinds 1959 gevestigd aan de Hoofdstraat 96 te Kaatsheuvel. Vanaf 1994 zwaaien Deni en Wilfried de scepter.

WIK staat met 12 personeelsleden garant voor origineel, kwalitatief en degelijk vakwerk. Voor zowel de particuliere als de zakelijke klant die voor kwaliteit gaat.

Deni en Wilfried van Wanrooy ontvangen ons graag op donderdag 28 november a.s. om hun bedrijf met trots aan ons te presenteren. Vanaf 19.30 uur openen onze gastheren hun deuren aan de Hoofdstraat 96 te Kaatsheuvel. Rond 20.15 uur begint het programma met een presentatie en zal met ons het glas worden geheven om het 75-jarige bestaan te vieren.
Na de presentatie volgt er in kleinere groepen een rondleiding door de fabriek.
Omstreeks 23.00 uur wordt deze bedrijvenpresentatie op passende en traditionele wijze afgesloten door onze voorzitter Antoine van Grinsven.

Inschrijven
Wilt u de bedrijfspresentatie van WIK Interieurbouw niet missen? Vul dan uiterlijk vrijdag 22 november a.s. onderstaand inschrijfformulier in. Na inschrijving ontvangt u van ons per e-mail een bevestiging.

Parkeren
Er is een zeer grote voorkeur met de fiets te komen. Het eigen WIK terrein biedt namelijk alleen voldoende parkeergelegenheid voor de fiets.
De Hoofdstraat biedt voor auto’s helaas niet voldoende parkeergelegenheid. Indien een auto toch gewenst is dan kan deze op de omliggende industrieterreinen worden geparkeerd.

Verhinderd
Heeft u zich in eerste instantie aangemeld maar bent u later toch verhinderd? Geef het alstublieft zo spoedig mogelijk aan het bestuur door! Alleen op deze manier kunnen we onze gastheren tijdig informeren over het aantal belangstellenden. Wij danken u bij voorbaat hartelijk voor uw medewerking!

Interesse in de presentatie bij WIK? Wij zien u graag op donderdag 28 november a.s. aan de Hoofdstraat 96 in Kaatsheuvel.

Kaatsheuvelse Ondernemers Sociëteit
Antoine van Grinsven, voorzitter

Inschrijven is mogelijk tot 22-11-2019
Log in om in te schrijven op deze activiteit
Terug naar boven