< Terug naar overzicht

Rabo-inspiratie-avond Food

Datum 15 nov 2018
Tijdstip 19:30 - 23:50 uur
Locatie Brouwerij Sint Crispijn
Adres Winterdijk 10 te Waalwijk
Maximaal aantal deelnemers 120
Rabo-inspiratie-avond Food
Terugblik Rabo inspiratie-avond-Foof

Beste KOS-leden,

 

Op 15 november jl. hebben we van de Rabobank De Langstraat voor het 25-jarig jubileum van de Kaatsheuvelse Ondernemers Sociëteit (KOS)  een mooi informatief programma gehad. We zijn die avond verrast met een geheel verzorgde avond bij de ambachtelijke bierbrouwerij Sint Crispijn in Waalwijk waarbij het thema ‘Food’ met inspirerende bedrijvenpresentaties en Brabantse gezelligheid onder de aandacht is gebracht .

 

De avond is geopend door Leo Mastenbroek, directeur Bedrijven bij Rabobank De Langstraat. Hij heette ons van harte welkom op ons feestje waarbij hij een vooruitblik gaf over de verschillende presentaties. Te weten:

 

  • Bedrijfspresentatie Sint Crispijn door Annemieke van der Schans, waarbij het bier toch enige mate is verbonden met het thema Food. Tenslotte bestaat bier oa. uit granen, hop en water.

 

  • Presentatie Banking for Food door Sander Venema, Consultant Banking for Food Education & Engagement bij Rabobank. Hij licht de missie van de Rabobank toe met levendige voorbeelden over hoe de bank het wereldvoedselvraagstuk te lijf gaat. Daarbij is aangetekend dat de Rabobank niet het wereldvoedsel probleem kan oplossen maar wel een positieve bijdrage.

 

  • Bedrijfspresentatie Het Ware Ambacht door Eline van Muilwijk. Zij vertelt over haar bedrijf met verse streekproducten dat zich richt op gezonde bedrijfslunches. De streekproducten worden afgenomen bij diverse bedrijven in de regio De Langstraat.

 

  • Bedrijfspresentatie Gastronomixs door Inge Meijs en Jeroen van Oijen. Zij vertellen over hun eigen kennis- en inspiratieplatform voor professionele koks. Daarbij is een inspirerende film getoond en wordt er les materiaal aan de koks scholen ter beschikking gesteld.

 

In de pauze en na de presentaties zijn we verrast met lekkere hapjes van Pat’s Kitchen en een drankje of een heerlijk vers getapt ambachtelijk biertje.

 

De avond  is omstreeks 23:59 afgesloten door met elkaar van gedachten te wisselen over hetgeen we deze avond hebben gezien en gehoord.

 


Met hartelijke groet,

 

 

Leo Mastenbroek
directeur Bedrijven Rabobank De Langstraat

 

Antoine van Grinsven

KOS Kaatsheuvel

 

 


Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Terug naar boven