< Terug naar overzicht

Culinaire Inspiratie-avond bij Mandemakers Keukens, Kaatsheuvel

Datum 16 jun 2016
Tijdstip 19:45 uur
Locatie Kaatsheuvel
Adres Rechtvaart 8
Maximaal aantal deelnemers 120
Culinaire Inspiratie-avond bij Mandemakers Keukens, Kaatsheuvel

Uitnodiging bedrijvenpresentatie 16 juni 2016
 
 
 
 
“Een kijkje in andermans keuken”
 
Ruim vijfendertig jaar geleden startte Ben Mandemakers zijn keukenzaak in een klein schuurtje achter het huis van zijn ouders aan de Rechtvaart in Kaatsheuvel. Inmiddels is Mandemakers Keukens uitgegroeid tot een toonaangevend familiebedrijf met acht vestigingen. Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan altijd op de eerste plaats, en natuurlijk worden die twee factoren op de voet gevolgd door scherpe prijzen en een goede service. Een formule die door de consument wordt gewaardeerd.
 
Voor vele leden van de KOS zal dit verhaal bekend in de oren klinken. Inmiddels alweer vijf jaar geleden waren wij, in groten getale, te gast op het hoofdkantoor van De Mandemakers Groep in Waalwijk. Dit keer mogen we een kijkje gaan nemen in de showroom van Mandemakers Keukens.
 
Op donderdag 16 juni a.s. zullen Eric de Schepper, vestigingsmanager van de vestiging in Kaatsheuvel, en zijn medewerkers ons gastvrij ontvangen aan de Rechtvaart 8 in Kaatsheuvel. Tussen 19.45 en 20.00 uur staat de koffie/thee voor ons klaar.
 
Na ontvangst en opening krijgen we een presentatie en worden we vervolgens in groepen rondgeleid door de showroom met de vele keukenopstellingen. Met een showroom van 2.000 m2 is dit dé plek om u te laten inspireren op het gebied van keukens. Er zijn veel verschillende keukenstijlen te zien, van minimalistisch design tot warm landelijk en van hip urban tot modern klassiek. Zo zijn er zowel grote leefkeukens te zien als hoek- en rechte keukens zoals deze bij veel mensen thuis staan. Kortom voor ieder wat wils!
 
Naast de rondleiding door de showroom zijn er presentaties door een Barista (koffie-expert) en door een wijnkenner met een wijnproeverij. Vanzelfsprekend zal er een hapje worden bereid, want wat is nu een keuken zonder kok? Dit alles in de kenmerkende gemoedelijke sfeer van de KOS. Kortom, we verwachten een inspirerende, gezellige en culinaire avond, welke we rond de klok van 23.30 uur zullen afsluiten.
 

Inschrijven?
Wilt u deze culinaire inspiratie avond meemaken ? Schrijf dan snel doch uiterlijk vrijdag 10 juni a.s. in via onderstaand inschrijfformulier (eerst inloggen). Na inschrijving ontvangt u van ons per e-mail de bevestiging van uw inschrijving.
 
Let op:
In verband met onze veiligheid geldt voor deze bedrijvenpresentatie een absoluut maximum van 120 deelnemers. De inschrijvingen worden om die reden op volgorde van binnenkomst genoteerd zodat alleen de eerste 120 inschrijvers aanwezig kunnen zijn.
Zoals tijdens de Algemene Ledenvergadering al aangegeven verwachten wij voor deze bedrijvenpresentatie een hoge opkomst. Wij willen u dan ook vragen zeer zorgvuldig met het aanmelden voor deze bedrijvenpresentatie om te gaan.
Komt u altijd met een vaste introducé, dan bent u vanzelfsprekend samen van harte welkom! Mocht deze vaste introducé verhinderd zijn, geef u zich dit keer dan alleen op (en dus niet een goede bekende of andere ondernemer die geen lid is van onze vereniging)!
Heeft u zich in eerste instantie aangemeld maar bent u later toch verhinderd? Geef het ons alstublieft zo spoedig mogelijk door!
Alleen op deze manier kunnen we zo veel mogelijk KOS-leden de gelegenheid geven deze bedrijvenpresentatie bij te wonen. Wij danken u bij voorbaat hartelijk voor uw medewerking!
 
Uit en thuis met de voordelige KOS-taxi
De KOS-combitaxi van Taxibedrijf van den Hout brengt u naar de plaats van bestemming en weer thuis tegen een gereduceerd tarief (al vanaf €3,- per rit). Kijk hier voor de spelregels en tarieven. Reserveren van uw KOS-taxi gaat eenvoudig via deze mail. U geeft gewoon aan waar en wanneer u opgehaald en/of thuisgebracht wil worden.


 
 
Wij kijken uit naar een gezellige en inspirerende avond ! Graag tot 16 juni ! 

 
 
Kaatsheuvelse Ondernemers Sociëteit
Antoine van Grinsven, voorzitter 

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Terug naar boven