< Terug naar overzicht

Een Reis met Hoogtepunten, Iconisch Rotterdam!

Datum 16 mei 2019
Tijdstip 12:45 - 22:00 uur
Locatie Rotterdam
Een Reis met Hoogtepunten, Iconisch Rotterdam!
“Verrassend iconisch met een link naar de laatste KOS-bouwbeurs”. Zo kan het programma van het KOS-Uitstapje van dit jaar worden getypeerd. Zowel voor- als achter de schermen gaat u tijdens deze citytour genieten van bijzondere ervaringen. Hoog in de lucht, snel als een vis in het water en gelukzalig in atmosphère grandeur, zo zult u zich deze dag gaan herinneren.Het zijn immers de ingrediënten voor een buitengewone citytour in Rotterdam, die u niet snel op eigen gelegenheid zult maken.

Op donderdag 16 mei a.s. verzamelen we ons tussen 12.45 uur en 13.00 uur bij het parkeerterrein van winkelcentrum De Hoofdpoort aan de Sprangsestraat in Kaatsheuvel, waar het jaarlijks uitstapje van de KOS van start zal gaan (bij Jumbo).

Onze touringcar brengt ons vervolgens naar Rotterdam, waar de citytour van start zal gaan. Tijdens deze citytour is er, naast de vele belevenissen, voldoende tijd om met elkaar bij te praten, de vakantieplannen uit te wisselen of op eigen rekening kort te shoppen bij de heerlijke proeverijen. Daar waar mogelijk kunt u meewandelen naar de andere iconische toppers of wordt u met de touringcar gebracht.
Uiteraard is ook aan de bourgondische mens gedacht en nemen we deel aan een goed verzorgde barbecue op een geweldig locatie aan de IJssel en de Maas met zicht op alle voorbij varende schepen.
Na deze bijzondere en indrukwekkende belevenissen zult u na een fantastische dag rond de klok van 21.30 uur met een tevreden en voldaan gevoel huiswaarts keren!

Inschrijven
Natuurlijk wilt u het jaarlijks KOS-uitstapje ook dit jaar niet missen! Voor een bedrag van slechts € 35,00 per persoon bent u er ook dit jaar bij! Schrijf u dan uiterlijk zondag 12 mei a.s. in.

In verband met de reserveringen is het erg belangrijk dat u zich op de juiste wijze en tijdig aanmeldt! Alléén na een juiste inschrijving (let op het vinkje voor de incasso van de eigen bijdrage en kijk of uw rekeningnummer is ingevuld) ontvangt u van ons per e-mail de bevestiging van uw inschrijving en bent u verzekerd van deelname.
Volledigheidshalve delen we u nog mede dat u door inschrijving de eigen bijdrage van € 35,00 per persoon verschuldigd bent. Mocht u uiteindelijk verhinderd zijn, dan zijn we genoodzaakt u toch de eigen bijdrage in rekening te brengen.
We hopen van harte dat we u op donderdag 16 mei a.s. mogen verwelkomen op het jaarlijks uitstapje van de KOS.

Kaatsheuvelse Ondernemers Sociëteit
Antoine van Grinsven, voorzitter

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Bijdrage:
  • Lid
    • € 35,-
Terug naar boven