< Terug naar overzicht

Eindejaarsbijeenkomst "Glamorous Gala"

Datum 14 dec 2017
Tijdstip 18:00 uur
Locatie Chalet Fontaine
Adres Hoofdstraat 4, Kaatsheuvel
Eindejaarsbijeenkomst

Glamorous Gala

 

Na weer een ongetwijfeld bewogen jaar, zijn we bijna klaar om een fris nieuw jaar te beginnen. Maar niet voordat we even een pauze inlassen en traditiegetrouw afsluiten met een fantastische KOS-eindejaarsbijeenkomst!

De eindejaarsbijeenkomst belooft dit jaar een mooie combinatie te worden van een feestelijke maar ook glamour-achtige bijeenkomst in de vertrouwde KOS-sfeer.

Voor donderdag 14 december aanstaande hebben we voor u bij Chalet Fontaine in Kaatsheuvel een fantastische avond samengesteld.

Deze avond begint meteen al goed bij de ontvangst om 18.00 uur bij de entree van Chalet Fontaine: de rode loper is voor u uitgelegd, de stretched limousine staat voor u gereed, de KOS-fotograaf maakt foto’s en u wordt stijlvol ontvangen door butler Laurens. Laurens is een echte butler die vele jaren als butler/kamerdienaar heeft gediend bij H.K.H. Prinses Margriet.
Terwijl u zich met een heerlijk glaasje champagne in de hand onder uw collega-ondernemers begeeft, wordt er in een stijlvolle en sfeervolle omgeving een heerlijk en gevarieerd diner voor u geserveerd met diverse culinaire lekkernijen.
 
Na afloop van het diner is er uiteraard voldoende gelegenheid er even rustig bij te gaan zitten, maar dansen mag ook! Na een bijzondere openingsact wordt het podium in de zaal immers gevuld door een stijlvolle feestzangeres, een saxofoniste en een pianist, die u met passende livemuziek helemaal in de feeststemming brengen. Met hun veelzijdige, swingende en supergezellige repertoire maken zij voor u deze feestelijke jaarafsluiting onvergetelijk!
Pas rond middernacht nemen we – moe en waarschijnlijk voldaan – afscheid van elkaar.
 
Inschrijven?
Voor een eigen bijdrage van slechts € 50,- p.p. viert u het Glamorous Gala met ons mee. Schrijf daarvoor uiterlijk vrijdag 8 december a.s. in via onderstaand inschrijfformulier (eerst inloggen). Vergeet niet het akkoord voor incasso aan te vinken. Na inschrijving ontvangt u van ons per e-mail de bevestiging van uw inschrijving.
 
Volledigheidshalve delen we u nog mede dat u door inschrijving de eigen bijdrage van € 50,00 per persoon verschuldigd bent. Mocht u uiteindelijk verhinderd zijn, dan zijn we genoodzaakt u toch de eigen bijdrage in rekening te brengen.
 
Deze avond belooft een avond vol glitter en glamour te worden. Wij stellen het dan ook zeer op prijs wanneer u zich voor deze avond feestelijk kleedt. Een smoking voor de heren en een galajurk voor de dames wordt bijvoorbeeld door ons zeer op prijs gesteld maar is absoluut géén vereiste; ieder KOS-lid met een goed humeur en feestelijke kleding is op deze avond van harte welkom!
 
We kijken uit naar een geslaagde afsluiting van het KOS-jaar 2017. Graag tot 14 december!
 
 
Kaatsheuvelse Ondernemers Sociëteit
Antoine van Grinsven, voorzitter

 


Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Bijdrage:
  • Lid
    • € 50,-
Terug naar boven