< Terug naar overzicht

Eindejaarsbijeenkomst 'Kleurige kerst!'

Datum 16 dec 2010
Tijdstip 19:00 uur
Locatie Locatie: Chalet Fontaine, Kaatsheuvel
Eindejaarsbijeenkomst 'Kleurige kerst!'
Het landschap is nu prachtig wit gekleurd, maar voor donderdag 16 december aanstaande beloven we u een bijzonder kleurrijke avond. De traditionele KOS-decemberbijeenkomst wordt wederom een mooie combinatie van de feestelijke kerstsfeer en de informele KOS-sfeer. In samenwerking met het sfeervolle Chalet Fontaine hebben we een fantastisch diner voor u samengesteld. De vinoloog komt met een speciaal geselecteerde keur van rode en witte wijnen. Daarnaast is er vanzelfsprekend alle gelegenheid om rustig van de feestelijkheden te genieten en met elkaar in gesprek te raken.

Met het einde van het jaar in zicht zullen we veelvuldig terugblikken op het afgelopen jaar. Met de succesvolle KOS-bijeenkomsten van 2010 in gedachten zult u vast en zeker enkele opmerkelijke herinneringen kunnen ophalen. En natuurlijk kleuren we al voorzichtig 2011 in. Welke interessante, gezellige en spectaculaire KOS-bijeenkomsten er dan op het programma staan? Het wordt deze avond aan u onthuld.

Zelfs als de sneeuw buiten het geluid zachtjes dempt, zal binnen - wat later op de avond - de muziek de boventoon gaan voeren. Met diva Petra Schreurs op het podium wordt het kerstspektakel compleet. Zij zingt live de sterren van de purperen hemel, samen met zanger/entertainer Rudy Fisher. De liefhebbers kunnen al dansend richting twaalf uur gaan.

We vertrouwen erop dat iedereen met zijn kleding vanavond kleur zal bekennen. Bij een traditionele kerstbijeenkomst hoort immers ook passende, ietwat feestelijke kleding. Dat zal vast en zeker bijdragen aan de goede sfeer!

Schrijf dus snel in voor deze bijeenkomst bij Chalet Fontaine op donderdag 16 december a.s., aanvang 19.00 uur. Uw eigen bijdrage voor deze exclusieve avond bedraagt slechts € 35,00 p.p.

In verband met de bevestiging voor deze bijdrage kunt u uitsluitend inschrijven (uiterlijk vrijdag 10 december a.s.) via onderstaand formulier. Controleer onder ‘Mijn persoonlijke gegevens’ eerst of uw gegevens inclusief het bankrekeningnummer goed ingevuld zijn. U ontvangt na inschrijving van ons een bevestiging per e-mail.

Met uw komst zijn alle ingrediënten aanwezig om er een bijzondere KOS- avond van te maken.
Graag tot dan!

Kaatsheuvelse Ondernemers Sociëteit
Antoine van Grinsven, voorzitter

Terug naar boven