< Terug naar overzicht

Eindejaarsbijeenkomst -Some Kind of Hero-

Datum 13 dec 2018
Tijdstip 18:00 uur
Locatie Chalet Fontaine
Eindejaarsbijeenkomst -Some Kind of Hero-
Eindejaarsbijeenkomst -Some Kind of Hero-
Wat een spectacle was de eindejaarsbijenkomst “Some Kind of Hero” op 13 december 2018.

deze avond zijn we om 18.00 uur met klasse ontvangen in The Carppetti Lounge van Chalet Fontaine, waarbij de bekende martini is aangereikt door de Bond Girls off the night. onze uw missie hebben we elkaar in Bond-Stuyle kunnen begroeten. Iedereen had zijn best er op gedaan om er weer te schitteren haar beste creaties. Tijdens de ze ontvangst zijn we verrast met bites en een amuse artist die ter plaatse een amuse op de hand creëerde.

In The Gardenroom werden we ontvangen op de tonen van de James Bond wat de sfeer extra versterkte . Gedurende de avond is ons een heerlijk en gevarieerd 4-gangen diner geserveerd, waarbij we verder zijn verrast met zang & muziek en een schitterende entourage.

Vóór de 1e gang heeft onze mister Van Grinsven traditietrouw met zijn maidenspeech teruggeblikt op het afgelopen jaar. Voor menigeen was 2018 een bewogen jaar dat weer nieuwe kansen in het vooruitzicht stelde. Als vereniging hebben we in april van dit jaar het 25-jarig jubileum groots gevierd!!

Tijdens het diner hebben we ons als lady & secret agent kunnen laten vereeuwigen bij de fotografe. Deze foto’s, For your eyes only , worden binnenkort opengesteld.

Na afloop van het diner zijn we verrast met een dessert. You only live twice …
Daarbij is de avond geopend onder begeleiding Miss Sun die op virtuoze wijze haar electronische viool bespeelde. De Party werd voortgezet met diverse muziekstijlen waarop uitbundig tot in de late avond is gedanst.

Ook deze feestelijke jaarafsluiting was weer onvergetelijk, Diamonds are forever..
Pas rond middernacht hebben we – moe en waarschijnlijk voldaan – afscheid van elkaar genomen.

Met warme groeten,

Van Grinsven…….. Antoine van Grinsven!!

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Bijdrage:
  • Lid
    • € 50,-
Terug naar boven