< Terug naar overzicht

Eindejaarsbijeenkomst

Datum 15 dec 2016
Tijdstip 17:45 uur
Eindejaarsbijeenkomst
Ben jij erbij?
2016! Een inspirerend KOS jaar om op terug te kijken. Inspirerende bedrijvenpresentaties, gezellige en interessante uitstapjes en een interessante spreker.
De kenmerkende sfeer van de KOS was ook dit jaar weer goed voelbaar, waarvan wij als bestuur, samen met u, volop hebben genoten.
Het programma voor 2017 is nagenoeg ingevuld, maar eerst sluiten we graag op een feestelijke wijze het jaar 2016 met u af!
 
Op donderdag 15 december a.s. hebben we voor u een feestelijke avond in petto.
Om 17.45 uur wordt u, al dan niet samen met uw introducé, verwacht op het parkeerterrein aan de Sprangsestraat te Kaatsheuvel, gelegen achter winkelcentrum De Hoofdpoort.
Om stipt 18.00 uur zullen wij in de zuidelijke richting vertrekken naar Valkenswaard. Aldaar zullen wij zeer gastvrij worden ontvangen door het team van Inspiration Point..
 
Waar kunt u nog heen om te ontvluchten uit de harde realiteit van alle dag? Waar komt u gelijkgestemde zielen tegen die ook op zoek zijn naar geluk en harmonie? Waar heerst nog het ruime denken en de vrije liefde? Waar staat de tijd even stil?
In het Hof van Eden natuurlijk, u als lid van de KOS bent er van harte welkom!

 
Deze dinershow Hof van Eden belooft een waar spektakel te worden met veel entertainment en heerlijke buffetten. U bent deze avond alleen met gelijkgestemden, deze dinershow wordt namelijk exclusief voor de leden van KOS verzorgd.
Omstreeks 23.00 uur komt er een einde aan het bezoek aan deze andere wereld, zodat we rond middernacht in Kaatsheuvel zullen arriveren.
 

Inschrijven?
De eigen bijdrage voor deze spectaculaire avond bedraagt dit keer slechts € 35,00 per persoon. Eet u met ons mee van de verboden vruchten? Schrijf u dan uiterlijk vrijdag 9 december a.s. in via onderstaand inschrijfformulier (eerst inloggen). Na inschrijving ontvangt u van ons per e-mail de bevestiging van uw aanmelding. Wilt u erop letten dat u deze bevestiging daadwerkelijk ontvangt, anders bent u niet ingeschreven!
 
Volledigheidshalve delen wij u nog mede dat u door inschrijving de eigen bijdrage van € 35,00 per persoon verschuldigd bent. Mocht u uiteindelijk verhinderd zijn, dan zijn wij genoodzaakt u toch de eigen bijdrage in rekening te brengen.

Als bestuur kijken we uit naar een spectaculaire afsluiting van een geslaagd KOS-jaar.
We ontmoeten u dan ook graag op 15 december!


Kaatsheuvelse Ondernemers Sociëteit
Antoine van Grinsven, voorzitter
 
 
 

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Bijdrage:
  • Lid
    • € 35,-
Terug naar boven