< Terug naar overzicht

Happen en Trappen

Datum 15 sep 2016
Tijdstip 18:00 uur
Locatie Anton Pieckplein
Happen en Trappen

Er staan weer deuren open voor Kos Kaatsheuvel.

De zomerperiode loopt weer ten einde. Wellicht kijkt u terug op een heerlijke ontspannen vakantie in de zon, omringd met zee en zand. Of op een actieve reis in een bijzondere omgeving. Of op een periode juist lekker dicht bij huis te midden van de Nederlandse cultuur. Wat uw vakantiebestemming ook was, voor de culinaire gerechten met aangenaam gezelschap hoeft u in principe niet ver te reizen. Dat zult u gaan ervaren tijdens de eerstvolgende KOS-bijeenkomst. Want het is weer tijd voor ons jaarlijkse septemberuitje Happen en Trappen!

Op donderdag 15 september a.s. wordt u met de fiets om 18.00 uur verwacht op het Anton Pieckplein in Kaatsheuvel. Via een gevarieerde route fietsen we langs vertrouwde dorpse taferelen en bezoeken we drie bijzondere horeca-gelegenheden in onze eigen gemeente. We doen het rustig aan en lassen regelmatig een pauze in om aan te schuiven voor hun voor-, hoofd- en nagerechten. We laten ons verwennen door de culinaire lekkernijen en de bijbehorende drankjes. 
 
Uiteraard is er tijdens het fietsen en tussen de gerechten door genoeg tijd om weer even bij te kletsen en de leukste vakantieadressen en -activiteiten uit te wisselen. Reden genoeg dus om de fiets uit de schuur te halen, uw KOS-contacten aan te halen en te genieten van culinaire delicatessen! Bent u erbij?

Waar we naar toe gaan.....

      
 
Inschrijven
Voor deze actieve culinaire KOS-avond bedraagt de eigen bijdrage slechts € 35,- p.p. Fietst u met ons mee? Schrijf dan uiterlijk vrijdag 9 september a.s.in via onderstaand inschrijfformulier (eerst inloggen). Vergeet niet uw bankgegevens en akkoord in te vullen. Na inschrijving ontvangt u van ons per e-mail de bevestiging van uw inschrijving.
 
Wij hopen dat u op donderdag 15 september a.s. met ons mee fietst door de bosrijke omgeving van onze gemeente en dat u geniet van de culinaire lekkernijen.
Graag tot dan!
 
Kaatsheuvelse Ondernemers Sociëteit
Antoine van Grinsven, voorzitter
 

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Bijdrage:
  • Lid, Introducé
    • € 35,-
Terug naar boven