< Terug naar overzicht

Happen en Trappen...

Datum 21 - 9 sep 2017
Tijdstip 18:00 - 00:01 uur
Locatie Anton Pieckplein
Happen en Trappen...

Terug naar de naar de natuur; de cirkel van het leven.

“Freek de Jonge: Er is leven na de dood”

 

Met de vakantieherinneringen nog vers in het geheugen start de KOS deze maand vol enthousiasme met het tweede gedeelte van haar jaarprogramma. Voor de maand september betekent dit het door u zeer gewaardeerde Happen en Trappen dat dit jaar in het teken van de natuur en gezelligheid staat.

Mogelijk heeft u al ontspannen in de zon aan zee, strand of omringd door bergen, in gezelschap van uw familie en vrienden. Op tijd een hapje en een drankje waarbij de wijn op het terras toch lekkerder smaakte dan thuis voor de buis. Tijdens het Happen en Trappen kunt u met het aangenaam gezelschap van de KOS-leden weer genieten van diverse culinaire gerechten op locatie.

 

Op donderdag 21 september a.s. wordt u met de fiets om 18:00 uur verwacht op het Anton Pieckplein te Kaatsheuvel.

 

De fietsroute van dit jaar voert geografisch naar zuidelijke richting naar het bekende Maison dans la Bruyère. Wij worden bij dit Maison Blanc hartelijk ontvangen door onze voorzitter Antoine van Grinsven, die het programma van de avond verder aan u zal onthullen.

Ter plaatse wordt u een voorgerecht met de benodigde drankjes aangeboden en zal de bekende gardien forestier akte de presence geven.

Daarna wordt de rit meanderend langs boerderijen vervolgd in noordelijke richting waarbij onderweg een natuurlijk beestachtig lekker hoofdgerecht wordt aangeboden.

Deze uitermate plezierige trial eindigt 300 kilometer ten zuiden van de Noordertoren uit 1853 in een gezellige ambiance waar het nagerecht wordt uitgeserveerd. Uiteraard is ook daar gedacht aan bijbehorende drankjes.

 

Kortom, voldoende redenen om uw fiets uit de schuur te halen en tijdens deze avond uw KOS-contacten aan te halen en te genieten van al het lekkers!! Komt u ook?

 

Inschrijven

Voor deze actieve culinaire KOS-avond bedraagt de eigen bijdrage slechts € 35,- p.p. Fietst u met ons mee? Schrijf u dan snel maar uiterlijk 15 september aanstaande in via onderstaand inschrijfformulier (eerst inloggen). Vergeet niet uw bankgegevens en accoord in te vullen! Na inschrijving ontvangt u van ons per e-mail de bevestiging van uw inschrijving.

 

Wij hopen dat u op donderdag 21 september a.s. met ons mee fietst door de bosrijke omgeving van onze gemeente Loon op Zand en omstreken en dat u geniet van de culinaire lekkernijen.
Graag tot dan!

 

 

Kaatsheuvelse Ondernemers Sociëteit (KOS)

Antoine van Grinsven

 

Voor de nieuwsgierigen onder ons een paar hints...

                    


Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Bijdrage:
  • Lid
    • € 35,-
Terug naar boven