Agenda

2018 Happen en Trappen

Datum 20 sep 2018
Tijdstip 17:45 uur
Locatie Anton Pieckplein Kaatsheuvel
2018 Happen en Trappen

Mirakelse fietstocht, jagend naar verre grenzen.

De zomerperiode loopt weer ten einde. Hoewel we vandaag de dag niet meer weten wanneer de zomer in temperatuur begon en gaat eindigen.

We kunnen in ieder geval terug kijken op vele warme dagen, soms tropisch. Verkoeling zoeken en verkrijgen was een grote bezigheid. Wellicht kijkt u ook terug op een heerlijke ontspannen vakantie met vele uren in de zon, omringd met zee en zand en wellicht beschut onder een boom, parasol of afdak.

In het jaar van de HOND is er ook aandacht voor oa. TROUW & LOYALITEIT. Al vele jaren hebben bijzondere genootschappen zich tot de dag van vandaag hier mee bezig gehouden. Dat geldt zeker voor uw komst naar het jaarlijkse septemberuitje “Happen & Trappen” en haar culinaire invulling.

Op donderdag 20 september a.s. wordt u met de fiets om 17.45 uur verwacht op het Anton Pieckplein in Kaatsheuvel.

Voordat we kunnen genieten van de diverse wereldse lekkernijen die ons in de uitgestrekte fietstocht tot buiten onze grenzen brengt, worden we getrakteerd op mooie vergezichten, landerijen en bebouwingen. Uiteraard zoeken we onze beschutting bij trouwe bondgenoten, op bekende gronden en proeven we bourgondisch in onze Brabantse sfeer waar we deze tocht in nachtelijke sfeer afsluiten.

Uiteraard is er tijdens deze trektocht met de fiets en tussen de gerechten en het geschut genoeg tijd om weer even bij te kletsen en de leukste vakantie ervaringen uit te wisselen. Weer redenen genoeg dus om de fiets uit de schuur te halen, uw KOS-contacten aan te halen en uit te breiden en te genieten van de hemelse delicatessen! Bent u erbij?

Enkele tips voor de puzzelaars onder ons!

      


Inschrijven
Voor deze actieve culinaire KOS-avond bedraagt de eigen bijdrage slechts € 35,- p.p. Fietst u met ons mee? Schrijf dan uiterlijk vrijdag 14 september a.s. in via onderstaand inschrijfformulier (eerst inloggen). Vergeet niet uw bankgegevens en akkoord in te vullen. Na inschrijving ontvangt u van ons per e-mail de bevestiging van uw inschrijving.

De eigen bijdrage wordt zoals gebruikelijk via automatische incasso geïncasseerd. Mocht u uiteindelijk verhinderd zijn, dan zijn we genoodzaakt u toch de eigen bijdrage in rekening te brengen en de bijdrage te incasseren.

Wij hopen dat u op donderdag 20 september a.s. met ons mee fietst door onze Brabantse Streek waarin u zich laat verrassen en onbegrensd kunt genieten.
Graag tot dan!

Kaatsheuvelse Ondernemers Sociëteit
Antoine van Grinsven, voorzitter

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Bijdrage:
  • Lid, Introducé
    • € 35,-
Terug naar boven