< Terug naar overzicht

Jaarlijks uitstapje...

Datum 18 mei 2017
Tijdstip 13:00 - 23:00 uur
Locatie Biesbosch
Website bekijken
Jaarlijks uitstapje...

Bourgondisch – varen – natuur – live muziek – all inclusive – voor iedereen – culinair – cultuur.

Dit zijn enkele woorden die dit jaar het jaarlijks uitstapje van de KOS omschrijven.
 
Varend over routes, waar onze vroegere vorsten voeren en waar tijdens de Tweede Wereldoorlog mensen werden gesmokkeld om zo te ontsnappen aan de Duitsers, zullen we op donderdag 18 mei aanstaande een fantastische dag beleven in de Biesbosch. 

 
    

Omstreeks 14.00 uur gaan we aan boord van “De Catharinaplaat”, waarna we de Biesbosch bevaren onder het genot van een hapje en een drankje. Onderweg meren we aan bij het Biesbosch-museum  en brengen we een bezoek aan dit museum alwaar u de rijke historie van dit prachtige natuurpark kunt zien en beleven. Na dit bezoek gaan we weer aan boord en koersen we richting Dordrecht. In Dordrecht gaan we bij het Groot Hoofd van boord om onze benen te strekken en ons klaar te maken voor het avond programma.


Heeft u wel eens bij zonsondergang gedineerd op een boot? Tijdens dit uitstapje bent u deze ervaring rijker. Na het uitstapje in Dordrecht gaan we weer aan boord van “De Catharinaplaat” en vervolgen we onze tocht terug naar De Biesbosch. Bij zonsondergang wordt u een zeer uitgebreid buffet aangeboden, waarna dit uitstapje zal worden afgesloten met een gezellig samenzijn met live-muziek in een ongedwongen sfeer.
Omstreeks 23.00 uur meren we weer aan en zullen we met de bus huiswaarts keren.

 

Het moge duidelijk zijn dat we dit jaar voor u een prachtig programma hebben samengesteld waarbij het u aan niets zal ontbreken en wat past bij ieder lid van onze prachtige vereniging!

Op donderdag 18 mei a.s. verzamelen we om 13.00 uur bij het parkeerterrein van de Hoofdpoort aan de Sprangsestraat in Kaatsheuvel,  waar het jaarlijks uitstapje van de KOS van start zal gaan. 

Een touringcar brengt ons naar Drimmelen waar wij aan boord zullen gaan van de Catharinaplaat alwaar onze vaartocht begint.
Rond de klok van 23.00 uur zult u met een tevreden en voldaan gevoel huiswaarts keren na een fantastische dag!

Ook mogelijk om alleen aan het diner/avond programma deel te nemen.
De bus vertrekt dan om 18.15 op het parkeerterrein van de Jumbo.
Geef dit dan aan bij de aanmelding of stuur een mailtje naar bestuur@koskaatsheuvel.nl


Inschrijven
Wilt u ons jaarlijks KOS-uitstapje niet missen? Voor een bedrag van slechts € 40,00 per persoon bent u erbij! Schrijf dan uiterlijk vrijdag 12 mei a.s. in. 
In verband met de reserveringen is het erg belangrijk dat u zich op de juiste wijze en tijdig aanmeldt! Alleen na een juiste inschrijving (let op het vinkje voor de incasso van de eigen bijdrage en kijk of uw rekeningnummer is ingevuld) ontvangt u van ons per e-mail de bevestiging van uw inschrijving. 

 
We hopen van harte dat we u op donderdag 18 mei a.s. mogen verwelkomen op ons jaarlijks uitstapje. 
 
Kaatsheuvelse Ondernemers Sociëteit
Antoine van Grinsven, voorzitter

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Bijdrage:
  • Lid
    • € 40,-
Terug naar boven