< Terug naar overzicht

KOS Jaarlijks Uitstapje

Datum 9 mei 2016
Tijdstip 13:15 uur
Locatie Amsterdam
KOS Jaarlijks Uitstapje

Reis mee door de tijd van 1602 -> 2016

 

Met de KOS naar Amsterdam, op en top Europees gastheerschap!
 
Nederland vervult de eerste helft van dit jaar het EU-voorzitterschap; de vergaderingen hiervan vinden plaats in Amsterdam, vlakbij het scheepvaartmuseum.
Als KOS krijgen wij dit jaar de unieke gelegenheid een bezoek te brengen aan het voor deze gelegenheid ingerichte Europagebouw, een tijdelijk en mobiel gebouw met een ingang die bestaat uit 3d-geprinte materialen.
Om de ware VOC-mentaliteit van onze voorouders in de Gouden Eeuw te ontdekken, mag tijdens dit jaarlijks uitstapje van de KOS een bezoek aan het Scheepvaartmuseum niet ontbreken.
Deze bijzondere en indrukwekkende dag zal met weemoed aan vervlogen tijden worden afgesloten met een dinnershow in het hart van Amsterdam.
Kortom, een drietal ingrediënten die ons het jaarlijks uitstapje van dit jaar nog lang zullen doen herinneren.
 
Op maandag 9 mei a.s. verzamelen we om 13.15 uur bij het parkeerterrein van de Hoofdpoort aan de Sprangsestraat in Kaatsheuvel,  waar het jaarlijks uitstapje van de KOS van start zal gaan. 

 
Een touringcar brengt ons naar de hoofdstad van ons land alwaar we allereerst gastvrij zullen worden ontvangen in het Scheepvaartmuseum, alwaar we in 2 groepen belangrijkste bezienswaardigheden zullen bekijken.
 Na het bezoek aan het Scheepvaartmuseum worden we verwacht bij het aangrenzende EU 2016 gebouw. In verband met veiligheidsmaatregelen zal naar uw identiteitsbewijs worden gevraagd. Let op! Zonder identiteitsbewijs wordt u in dit gebouw niet toegelaten.
We worden ontvangen door de heer Jan Staaldekker, die ons de bijzondere zaken van dit gebouw onthult. Uiteraard mag een officiële KOS-foto bij het EU-2016 paneel deze middag niet ontbreken! 

 


Rond 19.00 uur brengt de touringcar ons naar het Paleis van de Weemoed in het Red Light District van Amsterdam. U wordt van harte welkom geheten door de Loonse ondernemers Leonie en Richard die ons een unieke dinnershow laten beleven. Tijdens deze show wordt u een heerlijk driegangen-menu geserveerd.
Rond de klok van 23.15 uur zult u met weemoed huiswaarts keren na een fantastische dag!


 
Inschrijven
Wilt u ons jaarlijks KOS-uitstapje niet missen? Voor een bedrag van slechts € 50,00 per persoon bent u erbij! Schrijf dan uiterlijk dinsdag 3 mei a.s. in. 
In verband met de reserveringen is het erg belangrijk dat u zich op de juiste wijze en tijdig aanmeldt! Alleen na een juiste inschrijving (let op het vinkje voor de incasso van de eigen bijdrage en kijk of uw rekeningnummer is ingevuld) ontvangt u van ons per e-mail de bevestiging van uw inschrijving. 

 
We hopen van harte dat we u op maandag 9 mei a.s. mogen verwelkomen op ons jaarlijks uitstapje. Vergeet uw identiteitsbewijs niet mee te nemen!

 
Kaatsheuvelse Ondernemers Sociëteit
Antoine van Grinsven, voorzitter

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Bijdrage:
  • Lid, Introducé
    • € 50,-
Terug naar boven