< Terug naar overzicht

Nieuwjaarsbijeenkomst

Datum 16 jan 2017
Tijdstip 20:00 uur
Locatie De Molen Kaatsheuvel
Adres Vaartstraat 102
Nieuwjaarsbijeenkomst
Terugblik Nieuwjaarsbijeenkomst
 
Volgens de Chinezen is 2017 het Jaar van de Haan, wat staat voor hoge ambities, grote veerkracht, scherpzinnigheid en organisatietalent. Hanen zijn gemotiveerde en hardwerkende mensen en zullen waarschijnlijk een succesvolle carrière hebben. Met deze krachtige eigenschappen als uitgangspunt zou het jaar 2017 zo maar het jaar van de ondernemer kunnen worden genoemd!
 
Buiten was het koud, maar binnen werden we warm onthaald door de bestuursleden van de KOS. Met een glaasje bubbels in de hand en de warme klanken van een geweldige zangeres en saxofoniste stond maandagavond 16 januari jongstleden geheel in het teken van ontmoeten en begroeten van KOS-leden en hun introducés.
De opkomst was dit jaar overweldigend; maar liefst 157 KOS-leden waren aanwezig.
 
Op de mooie trap in de romp van de molen blikte voorzitter Antoine van Grinsven samen met de KOS-leden terug op de uitjes en bedrijvenpresentaties van 2016, waarbij hij iedereen bedankte voor o.a. hun inzet en enthousiasme van het afgelopen jaar. Ook werd bekend gemaakt wat we in het nieuwe jaar allemaal kunnen verwachten. We brachten aan het eind van de toespraak samen een toost uit op 2017 en spraken onze wensen voor elkaar uit. We hebben heerlijk genoten van de culinaire hapjes en drankjes. Graag bedanken we Lean Koenen, Robby Jonkers en Dave Buskermolen voor het mogelijk maken van het entertainment. Kort na middernacht sloten we deze nieuwjaarsbijeenkomst af op deze mooie locatie. Allemaal bedankt voor weer een gezellig KOS-jaar!

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Terug naar boven