< Terug naar overzicht

‘Smart in perfection’. Bedrijvenpresentatie Fine Press Technics

Datum 17 nov 2011
Tijdstip 00:00 uur
Locatie Productiehal van FPT
Adres Belgiëstraat 8 in Kaatsheuvel
‘Smart in perfection’. Bedrijvenpresentatie Fine Press Technics
Er wordt vaak gedacht dat Nederland nauwelijks nog auto-industrie kent. Het tegendeel is waar: alleen al voor onderdelen kennen we een groot aantal top-toeleveranciers. En één daarvan staat in ons eigen Kaatsheuvel en is al jarenlang KOS-lid: Fine Press Technics BV (FPT).
 
Theo Brouwers startte in 1989 met FPT en bouwde het bedrijf samen met zijn broer Joop uit tot een gerenommeerde speler in de Europese auto-industrie. Met behulp van de techniek van het fijnstansen maakt FPT nauwkeurige metalen onderdelen in zeer grote aantallen. Deze worden op tal van plaatsen in moderne auto’s toegepast: van stoelen, motoren, spiegels en portiersloten tot de wielophanging toe. 
 
In 2005 is het bedrijf verkocht aan de huidige eigenaar Roel Kraaijenbrink, die op donderdag 17 november a.s. met plezier de deuren van FPT voor alle KOS-leden opent. We ontvangen u graag met koffie/thee om 19.45-20.00u in de productiehal van FPT aan de Belgiëstraat 8 in Kaatsheuvel. Roel Kraaijenbrink zal ons zelf in kleine groepen informeren over onder andere de groei, veranderingen en productieprocessen van het bedrijf. Tijdens de aansluitende bedrijvenpresentatie in de productiehal kunt u met eigen ogen zien hoe de techniek van fijnstansen werkt en welke bijzondere eisen de auto-industrie aan zijn leveranciers stelt. Een deel van de 50 medewerkers werkt intussen gestaag door. Aan de 150.000 kleine stukjes Mercedes, BMW, Audi, Volvo, Volkswagen, Peugeot en zelfs Bentley die - elke dag opnieuw - vanuit Kaatsheuvel de wereld in worden gestuurd!
 
U kunt zich tot en met vrijdag 11 november aanmelden voor deze wereldse bedrijvenpresentatie. Uiteraard is een introducé ook van harte welkom.
Komt u met de auto? Op en om het terrein is voldoende parkeergelegenheid.
Dan kunt u meteen na de gezellige, informele afsluiting even zoeken naar welk onderdeel hier bij FPT is gefabriceerd! 
 
Graag tot 17 november!
 
Kaatsheuvelse Ondernemers Sociëteit
Antoine van Grinsven, voorzitter

Aanmelden kan via onderstaand inschrijfformulier.
Eerst inloggen met uw e-mailadres en wachtwoord. 
Bevestig uw deelname. Vink – indien van toepassing – introducé aan. Klik op ‘Verstuur’. Bij correcte aanmelding ontvangt u direct een deelname-bevestiging per mail.

Probleem met inschrijven? 
Onder ‘De KOS’, bij ‘FAQ’ vindt u het antwoord op de meeste vragen.

Terug naar boven