< Terug naar overzicht

Terugblik: Algemene Ledenvergadering

Datum 19 mrt 2009
Tijdstip 00:00 uur
Locatie Locatie: Chalet Fontaine
Adres Hoofdstraat 4, Kaatsheuvel
Terugblik: Algemene Ledenvergadering
Zoals reeds eerder aangekondigd werd op donderdag 19 maart , aanvang 20.00 uur, onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering gehouden. Het bestuur legde op die avond verantwoording af voor het gevoerde beleid in het afgelopen jaar en vroegen uw instemming voor de plannen voor het komende jaar. We waren wederom te gast bij het vertrouwde Chalet Fontaine in Kaatsheuvel.

De agenda voor die avond en het boeiende jaarprogramma voor 2009 heeft u ongeveer twee weken vooraf bij de vooraankondiging ontvangen.

Uiteraard lieten we het niet bij uitsluitend een officiële bijeenkomst: Martien Heijmink, specialist in designmanagement en strategisch merkmanagement, werkte o.a. bij multinationals als Fortis en Heineken. Tegenwoordig is hij zelfstandig adviseur en projectmanager voor bedrijven en ontwerpbureaus. Hij liet ons met talloze inspirerende voorbeelden zien en beleven wat een merk is, waarom we dat als ondernemers nodig hebben en wat design voor ons kan betekenen. Design kan immers een krachtig middel zijn om producten, diensten en merken te onderscheiden en de perceptie van de doelgroep te beïnvloeden! Het biedt zo toegevoegde waarde en draagt bij aan het bereiken van de doelstellingen van elke onderneming.

Terug naar boven