< Terug naar overzicht

Terugblik: Algemene Ledenvergadering

Datum 17 mrt 2011
Locatie Locatie: Chalet Fontaine
Terugblik: Algemene Ledenvergadering
‘Alles kits in de Kets!’ ‘Lach op de vloer, humor in De Moer.’ Met dit soort uitspraken maakte Leipe Leo op verrassende wijze tijdens de Algemene Ledenvergadering van donderdag 17 maart jl. duidelijk dat humor onmisbaar is in de handel! Hij pakte sommige leden – in een enkel geval zelfs letterlijk – flink aan over het feit dat ze geen foto op ons online smoelenboek hebben geplaatst. Of dat ze zichtbaar zijn met een foto die niet bepaald toont wat we verwachten. En bij ‘spijkerbroekie, cowboybloesje’ mist hij nog net de hoed...

Onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering vond wederom plaats bij Chalet Fontaine in Kaatsheuvel. We hebben die avond als bestuur onder andere verantwoording afgelegd voor het gevoerde beleid in het afgelopen jaar en de plannen voor 2011 gepresenteerd. Antoine van Grinsven blikte als voorzitter van het KOS-bestuur uitgebreid en onderhoudend terug op de activiteiten van 2010. Peter Roozen, penningmeester van het KOS-bestuur, gaf een uitgebreide toelichting op de winst- en verliesrekening en de begroting voor 2011.

Mocht u geen exemplaar van het jaarverslag meegenomen hebben, dan kunt u dat hier downloaden om alle terugblikken en plannen nog eens rustig na te lezen; de foto’s zullen vast herinneringen oproepen en u inspireren om ook de KOS-bijeenkomsten in 2011 te bezoeken!
Binnen het bestuur zijn diegene die aftredend waren, Antoine van Grinsven (voorzitter) en Kees Vloemans (bestuurslid), weer unaniem herkozen; het KOS-bestuur zal dit jaar dus weer dezelfde bezetting hebben.

Leipe Leo zorgde er met zijn bloeiende goudhandeltje voor dat we tijdens het gebruikelijke hapje en drankje weer extra vermaakt werden. We bedanken hem én de leden van harte voor hun inbreng tijdens een geslaagde ledenvergadering!

Klik hier voor meer foto's

Terug naar boven