< Terug naar overzicht

Terugblik: Bedrijvenpresentatie De Mandemakers Groep, Waalwijk

Datum 17 feb 2011
Locatie (Nieuwe) kantoorpand van DMG
Terugblik: Bedrijvenpresentatie De Mandemakers Groep, Waalwijk
De opkomst was boven verwachting: met zo’n 275 bezoekers spande de bedrijfspresentatie van DMG op donderdag 17 februari jl. zonder twijfel de kroon. Heel verwonderlijk is dat eigenlijk niet, want de historie en ontwikkeling van deze lokale onderneming spreekt ons allemaal tot de verbeelding. Ben Mandemakers begon in een klein schuurtje achter het huis van zijn ouders aan de Rechtvaart in Kaatsheuvel. Met maar één doel; hij zou bewijzen dat het anders kon in de keukenbranche. En dat is gelukt. In ruim 30 jaar tijd is het bedrijf uitgegroeid tot het ambitieuze DMG, een toonaangevend keuken-, meubel- en sanitairbedrijf met meer dan 200 filialen.

De ontvangst door de heer Ben Mandemakers zelf werd door velen zeer gewaardeerd en het bedrijfspand bood meer dan voldoende ruimte om ons te ontvangen. Op een gewone werkdag is er immers plaats voor 500 medewerkers, die er o.a. ook gebruik kunnen van het opleidingscentrum, de fitnessruimte en het kinderdagverblijf. De presentatie van Mark Strijbos (algemeen directeur van de Keukenman) was duidelijk en informatief en de rondleiding door het gehele pand was imposant, interessant en bevredigde ieders nieuwsgierigheid! De afsluiting in het café was zeer gezellig en informeel; kortom geheel in KOS-sfeer!

Namens het bestuur en de leden van de KOS bedanken we iedereen van De Mandemakers Groep hartelijk voor de geweldige bedrijvenprestatie

Klik hier voor de foto's

Terug naar boven