< Terug naar overzicht

Terugblik: Bedrijvenpresentatie E.S. Design, Sprang Capelle

Datum 20 feb 2014
Locatie E.S. Design
Terugblik: Bedrijvenpresentatie E.S. Design, Sprang Capelle
Erika Scheutjens beet met haar energieke team het spits af met de eerste KOS-bedrijvenpresentatie van 2014. Op donderdag 20 februari waren we daarom te gast bij E.S. Design, gevestigd in Sprang-Capelle. Al ruim 10 jaar verzorgt het bedrijf allerlei reclame- en beletterwerkzaamheden (autobelettering, reclameborden, gevelreclames e.d.).
E.S. Design is in heel Nederland actief, zowel voor de zakelijke als particuliere opdrachtgever. Alle wensen, van ontwerp tot realisatie, worden uitgevoerd in eigen beheer en in nauw overleg met de opdrachtgever.

Na de uiterst hartelijke ontvangst door Erika en een kort welkomstwoord, wilde zij het liefste alle KOS-leden zelf binnen het bedrijf rondleiden, terwijl de medewerkers hun werkzaamheden enthousiast in de praktijk brachten. In kleine groepen verdeeld, zagen we in de verzorgde productieruimte o.a. hoe een auto volledig ingepakt werd met zelfklevende folies. Een precies en tijdrovend werk, en met verbluffend resultaat. In de showroom bleek vervolgens extra hoe enthousiast Erika is over de producten waar ze mee werken, of het nu gaat om folies, presentatiesystemen, raambeletteringen of naamborden.
De toepassingen zijn eindeloos en de producties doen het niet alleen goed in en om bedrijven, maar ook thuis als decoratie.
 
In de bedrijfshal was er ruimte gecreëerd om na de rondleiding prettig na te praten aan sta-tafels. Iedereeen kon zichzelf bedienen van drankjes en hapjes naar keuze, waardoor er een gezellige, informele KOS-sfeer ontstond. Kortom, een inspirerende en geslaagde avond met veel positieve reacties! Dank je wel, E.S. Design!

Klik hier voor de foto's.

Terug naar boven