< Terug naar overzicht

Terugblik: Bedrijvenpresentatie Van Venrooij Interieurbouw, Loon op Zand

Datum 15 mrt 2012
Locatie Van Venrooij Interieurbouw, Loon op Zand
Terugblik: Bedrijvenpresentatie Van Venrooij Interieurbouw, Loon op Zand
Op donderdag 15 maart waren we met zo’n 130 personen te gast bij Van Venrooij Interieurbouw BV in Loon op Zand. Daar werden we hartelijk ontvangen door vader Ton en zoon Daan van Venrooij, de huidige eigenaar. 

Daan van Venrooij presenteerde de relatief korte, maar indrukwekkende geschiedenis van Van Venrooij interieurbouw BV. Diversiteit kenmerkt Van Venrooij: voor tal van organisaties met grote en kleine namen realiseerden zij uiteenlopende interieurs. Hun referenties bevinden zich naast particulieren dan ook binnen verschillende sectoren: horeca, overheid, kantoor, retail, mkb en medische zorg. We herkennen in de diapresentatie allemaal wel een of meerdere interieurs uit onze omgeving!

Ton van Venrooij nam in 1990 de doe-het-zelf-winkel van de heer Krol over. Hij begon een timmerwerkplaats met één personeelslid. Interieurbouw was destijds slechts een klein onderdeel van de werkzaamheden. Maar dat veranderde snel. Het bedrijf groeide uit tot een specialist in interieurbouw met hoogwaardige projecten. Dertig vakmensen werken nu dagelijks succesvol aan nieuwe interieurs. En met zoon Daan als opvolger is het bedrijf klaar voor de toekomst! Recentelijk werd het bedrijf met twee projecten genomineerd voor de Venuez Awards 2011 voor Best Style Bar (Koozie Oss) en Best Hotel Concept (Hotel Merlinde Breda).

Uiteraard was er gelegenheid om het bedrijf te bekijken. Terwijl een deel van de gasten de gezelligheid opzocht rondom statafels, bezochten de anderen de bedrijfshal. Een aantal werknemers liet daar zien hoe de ideeën werkelijkheid worden. Op bijna 4.000 m², met een modern machinepark, uiteenlopende materialen, creatieve geesten, veel kennis en handige handen worden de meest indrukwekkende interieurs gerealiseerd. Uiteraard zagen we een aantal meubelstukken waar momenteel hard aan wordt gewerkt.


Terugkomend bij de ontvangsruimte werden we getrakteerd op culinaire hapjes en verfrissende drankjes. Ook daar konden we de interieurs van Van Venrooij aanschouwen; op de tafels lagen magazines met publicaties over het bedrijf. De overige pagina’s waren overigens vakkundig dichtgeplakt, zodat je direct de juiste spread bekijkt. Een detail waar je de echte ondernemer(s) in herkent! 

Bij het vertrek ontving iedereen - naast een overzicht van gerealiseerd werk - een fraai uitgevoerd geschenk in de vorm van het spel boter-kaas-en-eieren. Daar hebben we de afgelopen paasdagen ons voordeel mee kunnen doen! Namens alle KOS-leden danken wij alle medewerkers van Van Venrooij Interieurbouw voor deze geslaagde KOS-avond!

Klik hier voor de foto's.

Terug naar boven