< Terug naar overzicht

Terugblik: 'Bewonder, betover en begroet 2015!'

Datum 18 dec 2014
Locatie De Efteling
Terugblik: 'Bewonder, betover en begroet 2015!'
Een goede sfeer, super live-muziek met toegift, een bijzonder warm welkom, smakelijk eten en een droomwaardige Aquanura bij binnenkomst. Deze betoverende elementen maakten de eindejaarsbijeenkomst van de KOS bij De Efteling weer ontzettend gezellig. Op donderdag 18 december jl. hebben we met alle KOS-leden teruggeblikt op het aflopen jaar vol met indrukwekkende en leerzame bedrijvenpresentaties, gezellig en sfeervolle uitjes en natuurlijk nieuwe leden die we mochten verwelkomen. 
 
Bij binnenkomst werden we hartelijk ontvangen door de Winterse Sleuteliers die ons vervolgens begeleidden naar de spetterende watershow Aquanura waar de avond van start ging. Iedereen was erg onder de indruk van dit spektakel.
Door het verlichte park liepen we allen richting het Ton van der Ven Plein waar we genoten van heerlijke chocomel en glühwein. Ondanks het mindere weer waardoor de kampvuren niet aangestoken werden, hebben we ons allemaal erg vermaakt, heerlijk gegeten van het uitgebreide diner, genoten van het luxe desert en werden we zeer geënthousiasmeerd door het verrassende optreden van een mini Night of Harmony. Na afloop stapten we uit deze betoverende wereld en sloten we de avond proostend af. 
 
We bedanken iedereen die met hun inzet, belangstelling, deelname en enthousiasme dit uitstapje tot een feest hebben gemaakt!
 
 

Terug naar boven