< Terug naar overzicht

Terugblik: 'Breaking logistics barriers'

Datum 25 feb 2010
Locatie Locatie: Barsan Group
Adres Castorstraat 8, Tilburg
Terugblik: 'Breaking logistics barriers'
Grensoverschrijdend en grensverleggend bedrijf!

Dat de Tilburgse Barsan Group een innovatieve, internationale logistiek dienstverlener is met kantoren in Engeland, Roemenië, Bulgarije en Turkije toonden ze aan de KOS op 25 februari jl.
Direct bij aankomst voelden we ons al erg welkom: met diverse aankondigingen rondom het gloednieuwe bedrijfspand in Tilburg heetten Roy van den Hout en Alex Maas de KOS-leden van harte welkom. Opvallend was de grote belangstelling van mannen, de dames waren dit keer in de minderheid.

De ontvangst met koffie en thee vond plaats in een deel van het distributiecentrum, dat speciaal voor deze gelegenheid met pallets, vlaggen, zitjes en muziek was omgetoverd tot een sfeervolle ruimte. Alex Maas liet met de bedrijfspresentatie op gemoedelijke Brabantse wijze zien dat bij de Barsan Group logistiek over meer gaat dan zendingen van A naar B brengen of een pallet in een loods opslaan. Barsan heeft een krachtige totaalvisie op transport. Tessa Proost lichtte ons aansluitend in over het specialisme van Barsan op het gebied van douane-afhandelingen. Transport, opslag, douane: one-stop-shop!

Hierna volgde een verrassende rondleiding door het bedrijf. Ook hier was de logistiek goed geregeld, hoe kan het ook anders. De groepen werden samengesteld op basis van de eerder uitgereikte landenvlaggetjes. Om ons een realistisch beeld te geven van de werkzaamheden, waren alle medewerkers deze avond enthousiast aan het werk. Specifieke vragen wisten zij zo prima te beantwoorden. Dat alle KOS-bezoekers goed opgelet hadden tijdens de rondleiding bleek tijdens de onverwachte quiz achteraf! Voor de goede scores mochten we allemaal een set balletjes in ontvangst nemen. Om mee te jongleren, of om stress af te reageren!

Barsan heeft ons op een gemoedelijke manier beslist overtuigd van de ‘breaking logistic barriers’. We danken alle medewerkers van Barsan hartelijk voor de informatieve, gezellige en verrassende avond!

Klik hier voor nog meer foto's.

Terug naar boven