< Terug naar overzicht

Terugblik: De KOS draait door

Terugblik: De KOS draait door
Op één avond konden we kennismaken met een diversiteit aan bedrijven die lid zijn van de KOS. Donderdag 20 oktober was 'De KOS draait door' live te zien in De Werft in Kaatsheuvel. De setting was compleet: 8 bedrijven, ruim 130 bezoekers, een ware tv-studio, en Highdisc Events die de presentatie van het programma voor haar rekening nam. Jan Mulder (alias Kees Vloemans) zorgde als tafelheer voor de kritische, humoristische noot aan tafel, Nico Dijkshoorn (alias Cees Stravers) wist in een pakkend gedicht de interviews van de avond neer te zetten.

Maar de KOS draaide vanavond toch voornamelijk om de 8 gasten, die aan tafel uitgenodigd werden en uitgebreid aan het woord kwamen.
Woonkenners.nl, gespecialiseerd in particulier wonen, bedrijfsonroerendgoed en projectontwikkeling, staat als makelaar met beide benen op de grond. Daly Decorations zorgt voor de sfeer met haar exclusieve bedrijfsdecoraties. Dondigi heeft een voorliefde voor architectuur- en interieurfotografie, maar brengt alles wat u wilt scherp in beeld. Drieluik verzorgt graag al uw communicatie-uitingen, met de focus op tekstuele en fotografische producties. 2d studio in vorm geeft vorm aan uw bedrijfsidentiteit, actief en interactief, offline en online. PDK Marketing maakt u vervolgens wegwijs in de wereld van zoekmachine-optimalisatie, zodat uw website feilloos op één staat. Silver Advocaten zet graag haar tanden in advies, procedures en contracten, met als doel dat een geschil wordt voorkomen of opgelost. Want u heeft hart voor uw relaties. Ook daarom biedt Omdat.nl gepersonaliseerde cadeaus. Groot en klein, voor klant én medewerker. 

Na de interviews nam u volop de gelegenheid de gele draad te volgen en persoonlijk nader kennis te maken met de producten en diensten van de acht deelnemende bedrijven. Dat elk bedrijf haar eigen unieke producten, diensten en werkwijzen heeft, heeft u zelf kunnen zien en ervaren. Met de afwisseling van interviews, schermpresentaties en muziek werd het een wervelende en uitermate succesvolle avond! Alle deelnemers en bezoekers bedankt voor de geslaagde presentatie!

Klik hier voor nog enkele foto's

Terug naar boven