< Terug naar overzicht

Terugblik: 'Duurzaamheid een feit'

Datum 15 nov 2012
Locatie Central Heating
Terugblik: 'Duurzaamheid een feit'
De ontvangst door Erik en Arianne van Dommelen bij Central Heating op donderdag 15 november jl. gaf direct een positieve indruk van hoe de avond zou gaan verlopen: goed georganiseerd en met een goede sfeer. De koffie en thee stonden - met iets lekker erbij - klaar om de gasten te ontvangen en we kregen allemaal een kaartje uitgereikt met daarop in het kort het programma. De verschillende kleuren van de kaartjes bepaalden de groepsindeling voor de rondleiding, die na de bondige introductie van Erik van Dommelen van start ging.
Duurzaam ondernemen kent vele vormen; de producten en diensten van Central Heating zijn daar een goed voorbeeld van.
Central Heating is met zo’n 25 medewerkers al bijna 50 jaar specialist in het leveren, installeren en onderhouden van alles wat te maken heeft met verwarming, ventilatie en airconditioning. Voor particulieren, bedrijven, instellingen en overheid. In een royale regio met Kaatsheuvel als middelpunt. De verscheidenheid vereist een deskundige aanpak van de verschillende projectleiders en hun onderhouds- en installatieteams. Dat was goed merkbaar tijdens de rondleiding langs demonstraties over aardwarmte, zonne-energie, kunststof leidingsystemen en verwarmings- en ventilatiesystemen. Er werd ons verrassend duidelijk hoe we duurzaamheid thuis én in onze ondernemingen toe kunnen passen.
 
Tussen de vakkundige demonstraties door was het magazijn - dat deze avond omgedoopt was tot een gezellige ontvangstruimte - de plek voor een borrel en een borrelhapje. Daar kwamen we later ook weer samen om de avond op typische KOS-wijze verder door te brengen. 
Namens alle leden van de KOS danken we Erik en Arianne van Dommelen en hun medewerkers dan ook hartelijk voor de geweldige bedrijvenpresentatie. Het was ‘ouderwets’ gezellig en informatief, een echte KOS-avond!

Klik hier voor de foto's

Terug naar boven