< Terug naar overzicht

Terugblik: Exclusieve eindejaarsbijeenkomst

Datum 17 dec 2009
Locatie Locatie: de Efteling
Terugblik: Exclusieve eindejaarsbijeenkomst
Met de feestelijk avond bij de Efteling realiseerde de KOS een prachtige afsluiting van een fantastisch KOS-jaar! Gelukkig wist iedereen, ondanks sneeuw en ijs, de Efteling prima te bereiken. Pardoes deed wat hij beloofde en toverde de Efteling sneeuwwit. Langs acrobaten, muzikanten, knapperende kampvuren en twinkelende lichtjes vonden we samen met de Efteling Wonderdromers onze weg naar het Droomvlucht-paleis.

Het was daar door de gigantische opkomst van maar liefst 175 personen een gezellige drukte. Het Doolhof-buffet met culinaire gerechten werd meermalen bezocht; tussendoor wisten de meesten gebruik te maken van een betoverende toer door Droomvlucht. Ook is een compliment voor de zanger/pianist Richard Hilton op zijn plaats. Hij maakte met zijn veelzijdig, swingend en supergezellig repertoire deze feestelijke avond onvergetelijk!

Veelgehoorde reacties waren dan ook: 'een goede keus', 'we zijn weer verwend', 'heerlijk eten', 'we hebben echt genoten' en 'een prima KOS-sfeer'. 1001 wensen zijn in vervulling gegaan!

Fotografie: Dondigi.

Terug naar boven