< Terug naar overzicht

Terugblik: 'Flying Object Reaching Earth!’

Datum 18 apr 2013
Locatie Het Efteling Golfpark
Terugblik: 'Flying Object Reaching Earth!’
Op donderdagavond 18 april jl. waren we te gast bij het Efteling Golfpark. Iets eerder dan we gewend zijn, namelijk om 19.30 u, stond onze gastheer Frans Goenee klaar om ons met een welkomstdrankje welkom te heten in het karakteristieke clubhuis.

Even later werd het grote gezelschap in 2 groepen verdeeld om ons te begeven naar de oefenfaciliteiten en de golfbaan. Het Efteling Golfpark beschikt immers over prima oefenfaciliteiten voor de ervaren én onervaren golfer. Het was koud maar droog en uitstekend weer om deel te nemen aan de golfclinic. Door de hulp van de deskundige instructeurs konden we de uitroep ‘FORE’ (de afkorting voor Flying Object Reaching Earth) veelal voorkomen. Onder de KOS-leden waren diverse golftalenten te ontdekken!
Het Efteling Golfpark is gelegen in een schitterend natuurgebied. De prachtige 18-holes golfbaan, met een totale lengte van 6.256 meter, bracht ons langs waterpartijen, bossen en parklandschappen. De marshall maakte met ons graag een kleine ronde over de golfbaan en gaf intussen uitleg over de golfsport, de golfbaan en de golf-etiquette. We weten nu alles over droppen, putten en chippen.

Bij terugkomst in het clubhuis verzorgde Frans Goenee in de zaal Kraanven en Huis ter Heide. een presentatie over de gastvrijheidsgedachten van de Efteling. Na afloop van de presentatie konden we in het gezellige Grand Café diverse hapjes en dranken nuttigen en nog gezellig napraten. De eindtijd van 22.30 uur naderde dan ook veel te snel, waarop het bestuur besloot om te verlengen met 2 x 20 minuten. We vieren immers het hele jaar ons 20-jarig KOS-jubileum!

We blikken terug op een sportieve en gezellige avond. Dank aan alle medewerkers van het Efteling Golfpark!
 
Bekijk hier de foto's.

Terug naar boven