< Terug naar overzicht

Terugblik: Happen en Trappen 'Houthakkers en heksenkringen'

Terugblik: Happen en Trappen 'Houthakkers en heksenkringen'
Dat we in de herfst aanbeland waren was ons 19 september niet ontgaan. Gelukkig liet het alternatief vervoer het happen en trappen niet in het water vallen en bracht het ons naar een aantal horeca-gelegenheden waar we onszelf konden laten verwennen met diverse culinaire lekkernijen.
In de eerste gelegenheid in bosrijke omgeving, het Eethuys, werden we verwelkomd met een smakelijk aperitief en een houthakkersplank gevuld met de lekkerste voorgerechtjes. Vervolgens wezen de paddenstoelen ons de weg naar de tweede locatie, de Zwammenberg, waar in de sfeervolle Heksenkring het verrassende hoofdgerecht met exotische paddestoelen werd opgediend. Aansluitend kregen we tijdens de rondleiding even de gelegenheid om de benen te strekken en kennis te maken met de veelzijdige en ambitieuze organisatie van de familie Jansma!

Met de bus vervolgen we even later de heksentoer naar de derde en tevens laatste locatie van deze avond, het Efteling Golfpark. Ter afsluiting werden we hier getrakteerd op een wonderlijk dessert. Uiteraard was hier ook nog gelegenheid om na te praten en te borrelen. Om 23.30 uur liep Happen en Trappen 2013 ten einde, zodat we nog voor middernacht thuis konden zijn.

Klik hier voor de foto's.

Terug naar boven