< Terug naar overzicht

Terugblik: Happen en Trappen 'Tour de France'

Datum 20 sep 2012
Locatie Nieuwe Markt
Adres Kaatsheuvel
Terugblik: Happen en Trappen 'Tour de France'
De route voor onze ‘Tour de France was geregeld’, evenals elektra, sfeervolle tenten, stromend water, veiligheidsvesten, toiletwagens, muziek, aankleding en natuurlijk de nodige lekkernijen en drankjes. Om de vergunning op één van de drie locaties maar niet te vergeten. Klaar voor ons jaarlijks Happen & Stappen op 20 september 2012. Wat we echter beter echt niet hadden kunnen vergeten waren enkele warmtebronnen, want happen en stappen 2012 pakte kil uit. En net deze keer hadden we bedacht dat een unieke exclusieve openluchtlocatie - de tijdelijke groene markt in Kaatsheuvel - uitermate geschikt was om ons jaarlijkse evenement te starten en te eindigen, en zo heel even om te dopen tot een bruisend dorpshart.
 
Ruim 80 mensen fietsten deze avond mee; als eerste vanaf de Nieuwe Markt naar Partycentrum ’t Maoske. Goed georganiseerd voorzien zij ons – verrassend volledig in Franse stijl - van een weldadig aperitief en een heerlijk voorgerecht! 
Op de prachtige landelijke locatie aan de Erastraat bij Aude-Vin vinden normaal gesproken geen horeca-activiteiten plaats. Alles is uit de kast gehaald om onze KOS-leden op deze bijzondere buitenlocatie ook op een gastvrije wijze te ontvangen voor het hoofdgerecht en een selectie uit de beste Franse wijnen. Een accordeonist brengt er met verve Franse liederen ten gehore. Het werd inmiddels al flink wat kouder, maar gelukkig hadden velen zich hierop ingesteld en warme kleding aangedaan.
De mooie groene grasweide van de Nieuwe Markt was ons eindpunt, waar Bistro De Leckernij een verfrissend nagerecht serveerde en Springer & Beerens de catering verzorgde, zodat we ook hier samen gezellig nog wat tijd door konden brengen en het dorpshart al even konden laten bruisen.  
 
Bij de organisatie van toekomstige activiteiten zullen we de weersomstandigheden nog zwaarder laten wegen dan we tot op heden hebben gedaan. Zoals de komende maand, dan zoeken we wederom de kou op. Maar geen zorgen, de kou heeft in dit geval uitsluitend met veelzijdige en verrassende producties te maken. Dus lees snel wat de volgende bijeenkomst brengt! 

Klik hier voor de foto's.


Terug naar boven