< Terug naar overzicht

Terugblik: 'Hultermans; een bijzondere primeur!'

Datum 15 okt 2015
Locatie Hultermans, Kaatsheuvel
Terugblik: 'Hultermans; een bijzondere primeur!'
Ad Hultermans, in alle bescheidenheid, maar zo trots als een pauw op wat hij tot nu toe bereikt heeft in zijn carrière! Dat konden alle KOS-leden merken tijdens de bedrijvenpresentatie bij Hultermans op donderdag 15 oktober jl. Al 25 jaar is Hultermans actief binnen industriële automatisering, beveiliging en elektrotechniek. Met deze jarenlange ervaring én een nieuw bedrijfspand was Hultermans helemaal klaar om voor de KOS de bedrijvenpresentatie te verzorgen! Voor ons een enorme eer, want wij waren als eerste te gast om dit gloednieuwe bedrijfspand te bezichtigen.
 
We werden hartelijk ontvangen door Ad en Maria Hultermans in een grote tent naast het gloednieuwe pand. Vol trots vertelde Ad over het avondprogramma en hoe de ideeën voor het nieuwe bedrijfspand werkelijkheid zijn geworden. We werden in groepjes meegenomen in de wereld van elektrotechniek, beveiliging en industriële automatisering met o.a. een presentatie over Hultermans door middel van een bedrijfsfilm in een indrukwekkende zaal, een kennismaking met leveranciers in de diverse huurruimtes en natuurlijk een indrukwekkende rondleiding door het nieuwe multifunctionele bedrijfspand. De unieke presentatieruimtes toonden tijdens deze afwisselende en verrassende rondleiding alle technische innovaties waarin Hultermans al jarenlange ervaring kent. Met daarbij een complete professionele kantine met loungegedeelte en een bruin café. Ook ons KOS-lid Kamiel van Riel van Two Step heeft zijn intrek genomen in dit gebouw, waar we tijdens deze avond ook even binnen mochten kijken.
 
Na afloop van de presentatie en rondleiding is er volgens goede KOS-gewoonte nog gezellig nageborreld met heerlijke hapjes verzorgd door ‘t Maoske en muziek van HighDisc Events. Rond middernacht sloten we deze indrukwekkende avond af. 
 
Bekijk hier de foto’s.
 

Terug naar boven