< Terug naar overzicht

Terugblik: Jaarlijks KOS-uitstapje: VIP behandeling

Terugblik: Jaarlijks KOS-uitstapje: VIP behandeling
Het mei-uitstapje van de KOS op donderdag 31 mei jongstleden telde aanzienlijk meer aanmeldingen dan gebruikelijk. Gelukkig konden we nog snel een grotere touringcar inzetten om alle mensen van en naar de diverse locaties te vervoeren. Maar niet nadat we eerst om 13.00 uur bij Albert Heijn in Kaatsheuvel door Piet en Bep den Hartog gastvrij werden ontvangen met een kopje koffie/thee en een heerlijke traktatie. Want wie jarig is trakteert en Albert Heijn viert haar 125-jarig jubileum! Met dit jubileum in onze gedachten bracht de bus ons vervolgens naar het distributiecentrum van Albert Heijn in Tilburg, één van de 6 distributiecentra in Nederland. Piet en Bep den Hartog maakten het mogelijk dat wij daar bij hoge uitzondering voor een unieke presentatie te gast konden zijn.

De grote groep werd bij AH Distributie opgesplitst in twee delen en kreeg afwisselend een rondleiding en een presentatie. De presentatie liet zien welke belangrijke rol AH in het dagelijks leven van veel particulieren én bedrijven speelt en hoe AH in 125 jaar uitgroeide tot wat het nu is. We werden pas rondgeleid nadat we - allerminst charmant, maar wel handig - veiligheidsschoenen aan hadden getrokken. Tijdens de interessante rondleiding kregen we te zien dat elke handeling tot op bijna de seconde nauwkeurig geregisseerd is, zodat de vrachtwagens op gezette tijden kunnen vertrekken. Gelukkig waren we niet al te zomers gekleed, want sommige bedrijfshallen waren fors gekoeld! En met een warm drankje kwamen we snel weer op temperatuur.
 
Helaas zat er meer tijd tussen de presentatie bij AH en de komst van de bus dan gehoopt, waardoor we met z’n allen de tijd moesten doden. Ondanks dat het ons wel de gelegenheid gaf met meer mensen bij te praten, was iedereen weer blij dat we uiteindelijk in de bus zaten. De buschauffeur maakte graag een omweggetje door Kaatsheuvel, zodat de koukleumen onder ons een extra vest, trui of jas konden ophalen.
 
Aangekomen bij Smaak Waalwijk - prestigieuze horecabedrijven en entertainment op een sfeervolle locatie - gooide de regen ‘roet’ in het eten. Massaal werd er gezocht naar een schuilplek onder de parasols van de Belevingsfabriek, waardoor er minder rondgewandeld werd en er flinke wachtrijen bij de koks ontstonden. Sommigen keerden vroegtijdig huiswaarts. Eat, meet & greet viel dus jammer genoeg wat in het water. 
 
Ondanks dat de Belevingsfabriek speciaal voor de 118 aanwezige KOS-leden gereserveerd was, hebben we op deze avond de typische KOS-sfeer moeten missen. Onze excuses daarvoor. We hopen dat voor én met u goed te maken op onze volgende bijeenkomst ‘Ik hou van … KOS’! 
 
Klik hier voor de foto's.

Terug naar boven