< Terug naar overzicht

Terugblik: Liefdewerk oud papier?

Datum 16 jun 2011
Locatie Koenen Kaatsheuvel B.V.
Terugblik: Liefdewerk oud papier?
De bedrijvenpresentatie bij Koenen Kaatsheuvel was een ware feestavond: er werd gestart met een smakelijk warm en koud buffet, compleet met barbecue.

Nadat de magen waren gevuld begon de foto- en filmpresentatie die de werkzaamheden van Koenen mooi in beeld bracht. Omwille van de veiligheid vonden er deze avond geen werkzaamheden plaats (normaal rijden de heftrucks en vrachtwagens af en aan). In een vraaggesprek tussen Kees Klijn en Lean Koenen werden de werkzaamheden verder toegelicht.

Na deze toelichting bezochten we in 2 groepen de hallen waar normaal gesproken de werkzaamheden worden verricht. Lean sprak ons toe vanaf een hoge stapel papier: de passie voor afvalverwerking werd zo overgebracht op de 220 KOS-leden en introducees. Ook de andere passie kwam aan bod: een showroom vol Harley Davidson motoren.

Eenmaal terug in de hal startte het feest, met rond 23.00 uur een spetterend optreden van niemand minder dan Rene Schuurmans! Onder het genot van een hapje, een drankje en swingende muziek van de DJ werd er nog lang nagenoten.

We danken Lean, Jack en Marjon Koenen hartelijk voor de gastvrije ontvangst en een zeer geslaagde avond! Het was een gezellige afsluiting van de eerste helft van het KOS-jaar.


U kunt nog even nagenieten met de foto’s.
Klik hier voor een sfeerimpressie gemaakt door Foto Enzo. Ivette van Caem hartelijk dank daarvoor.

Terug naar boven