< Terug naar overzicht

Terugblik: Nieuwjaarsreceptie met gemeente Loon op Zand

Datum 15 jan 2009
Tijdstip 00:00 uur
Locatie Locatie: Hal van het gemeentekantoor
Adres Nieuwe Markt 1 in Kaatsheuvel
Terugblik: Nieuwjaarsreceptie met gemeente Loon op Zand
De Minister van Feestzaken trad donderdag 15 januari jl. op als gastheer van de gemeente Loon op Zand, de Kaatsheuvelse Ondernemers Sociëteit (KOS) en het OndernemersPlatform Gemeente Loon op Zand (OPG). Zij organiseerden de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst, dit keer met het thema samenwerken. Gezellig, verrassend en met een informatief randje.
Na de ontvangst in de sfeervol aangeklede hal van het gemeentekantoor was het tijd voor het officiële gedeelte van deze avond. Dat samenwerking  een fraai voornemen is voor 2009 bleek uit de presentaties van waarnemend burgemeester Wim Luijendijk, OPG-voorzitter Geert van Opstal, KOS-voorzitter Antoine van Grinsven, en wethouder Wim Aussems. Er werd teruggeblikt en vooruitgekeken: onderwerpen als het Bruisend Dorpshart, Kets West II en het winkelcentrum kwamen uiteraard aan bod, de overwegend positieve beoordeling van de inwoners over de gemeente werd besproken, de vernieuwde website van de gemeente en de Beursvloer werden geïntroduceerd.
Boeiende sprekers, feestelijk amusement en humoristische intermezzo’s staan garant voor een prachtige avond.

De Minister van Feestzaken sloot het officiële gedeelte van deze avond af op ludieke en originele wijze en proostte samen met de gasten op het nieuwe jaar. Hierna was er alle ruimte voor gezellig contact met collega-ondernemers, bestuurders en andere genodigden. Voor een drankje en een hapje was uiteraard gezorgd. Goochelaar Magic-e en de Minister van Feestzaken zorgden ondertussen voor het nodige vermaak. De verrassende foto´s die dit opleverde kunt u inmiddels hier zien!

Terug naar boven