< Terug naar overzicht

Terugblik: Nieuwjaarsreceptie met gemeente Loon op Zand

Datum 20 jan 2011
Locatie Locatie: De Wetering, Loon op Zand
Terugblik: Nieuwjaarsreceptie met gemeente Loon op Zand
De nieuwjaarsreceptie van de KOS werd voor het eerst gehouden in het kerkdorp Loon op Zand, voor velen ook al de Heerlijkheid Loon op Zand genoemd. Het was een bijzondere bijeenkomst. Tijdens de receptie was het woord aan de Burgemeester en de Wethouder Economische Zaken: “Samen bouwen aan fundamenten”. Loon op Zand staat er goed voor, mooie plannen: een nieuw centrum, een nieuw industrieterrein, goed samenwerkende ondernemers, bij de KOS maar ook bij het OPG, WVK en LOV.
Na de speeches van de burgemeester en wethouder hebben ook Peter Vrijhoeven namens het OPG en Antoine van Grinsven namens de KOS alle aanwezigen toegesproken.

Na een korte pauze werd een zeer artistiek schilderwerk getoond door Josien Broeren, dit schilderij moest op eigen wijze verfraaid worden door de aanwezige ondernemers en gemeente-ambtenaren en collegeleden. Dit schilderwerk is een kleurrijk geheel geworden met hier en daar wat reclame-uitingen erop, het geheel zal afgewerkt worden door Josien, en dan officieel worden overhandigd aan de burgemeester. 

Voor de KOS was deze avond weer een opsteker voor de Loonse ondernemers, er zijn meerdere lokale ondernemers geïnteresseerd geraakt om lid te worden van onze mooie vereniging. De KOS dankt de gemeente voor haar ontvangst en de SMC voor de goede zorgen. Gezien de opkomst en de prima sfeer is er deze avond een mooi fundament gelegd voor een partnership tussen ondernemers en gemeente. 

Klik hier voor de foto's

Terug naar boven